10-19-2010, 09:28 PM
Sayfalar: 1 2
10-19-2010, 09:32 PM
ilk defa duydm burda bu oyunu online bir oyun mu ?
10-19-2010, 09:40 PM
(10-19-2010 09:32 PM)ohyes28 Yazılan: [ -> ]ilk defa duydm burda bu oyunu online bir oyun mu ?
Evet online bir oyun.
Bu arada arkadaşımdan duyduğuma göre level aldıkça silahlarda nişan alma ve sekmeme artıyormuş. Bu konudan ilginç ama daha yeni betadan çıktığı için az map ve az silah var.

10-19-2010, 09:49 PM
Videodaki müzik güzel . Lanet olası zenciler bu işi biliyor
Şarkının ismi ne. Ben bu oyunu betasında oynadım bi süre sonra sıkılıyorsunuz akıcı değil.
Şarkının ismi ne. Ben bu oyunu betasında oynadım bi süre sonra sıkılıyorsunuz akıcı değil.10-19-2010, 10:09 PM
Oyunda warrock un ruhu yok .
10-19-2010, 10:11 PM
valla counterden farkı yok arkadaşım sana katılmıyorum ..
Türkçe'mize dikkat edelim !
Türkçe'mize dikkat edelim !
10-19-2010, 10:17 PM
(10-19-2010 10:11 PM)knighthab2 Yazılan: [ -> ]valla counterden farkı yok arkadaşım sana katılmıyorum ..
10-19-2010, 10:57 PM
İyide siz ne diyonuz? Yok ruhsuz, yok dilsiz, yok kafasız, yok grafiksiz.
Töbe töbe...
Arkadaşlar oyunun neresi ruhsuz? Aslen War Rock ruhsuz. Neden biliyonuz mu? Bu oyunda karşı atağa direk geçebiliyorsunuz, yani atak baabında bir oyun. War Rock ise daha çok strateji gerektiren bir yapım.
Bu oyun hakkında diyebileceklerim şunlardır;
1. Grafikler pek iyi olmamasına rağmen, oyun 'Crossfire, Wolfteam vb.' oyunlardan daha üstün diyebilirim.
2. Adam vururken ölüm anı çok gerçekçi yapılmış.
3. Sesler ve bazı efecktler hoş.
4. Asla ve asla biri gelipte size 'hacker, lagger' demiyor, zirâ oyun bu tür konuşmalara açık bir kurguya sahip değil. (Yazı yazmak istiyorsanız, direk gelip vururlar.)
5. PB; War Rock, Combat Arms, Crossfire, Wolfteam, MoH, Bf2 vb. oyunlarla bir tutulamaz. (Farklı diyebilirim.)
Farkı ne;
Oyun kurgusu dikkat çekici. Silahlar pek fazla sekmiyor ve düşmana ateş ettiğinizde boşa gitmiyor. Yani 3 mermi sıktınız, 3'üde gerektiği yere gider. Lag olmadığı sürece...
Grafikler kötü olabilir, alternatif bir oyun.
bkz. Sevdim PB'i. Tabi zevke göre değişir.
Töbe töbe...
Arkadaşlar oyunun neresi ruhsuz? Aslen War Rock ruhsuz. Neden biliyonuz mu? Bu oyunda karşı atağa direk geçebiliyorsunuz, yani atak baabında bir oyun. War Rock ise daha çok strateji gerektiren bir yapım.
Bu oyun hakkında diyebileceklerim şunlardır;
1. Grafikler pek iyi olmamasına rağmen, oyun 'Crossfire, Wolfteam vb.' oyunlardan daha üstün diyebilirim.
2. Adam vururken ölüm anı çok gerçekçi yapılmış.
3. Sesler ve bazı efecktler hoş.
4. Asla ve asla biri gelipte size 'hacker, lagger' demiyor, zirâ oyun bu tür konuşmalara açık bir kurguya sahip değil. (Yazı yazmak istiyorsanız, direk gelip vururlar.)
5. PB; War Rock, Combat Arms, Crossfire, Wolfteam, MoH, Bf2 vb. oyunlarla bir tutulamaz. (Farklı diyebilirim.)
Farkı ne;
Oyun kurgusu dikkat çekici. Silahlar pek fazla sekmiyor ve düşmana ateş ettiğinizde boşa gitmiyor. Yani 3 mermi sıktınız, 3'üde gerektiği yere gider. Lag olmadığı sürece...
Grafikler kötü olabilir, alternatif bir oyun.
bkz. Sevdim PB'i. Tabi zevke göre değişir.
Sayfalar: 1 2