Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TeamSpeak Yardım BekLiyorum !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ben 1 yada 1.5 sene önce ATA clanından beri ts ye girmiyorum.Ata clanında
teamspeak 2 kullanıyorduk ve o basitti ama şimdi ts3 ü kurdum connect diyorum ip yi giriorm nickname yi giriorm port u kendı secıo direk connect dıyorum olmuyor , bende ciddi dalgasında olan bir oyuncu olmadıgımı göstermek ıcın teamspeakda bulunmak ıstıyorum, açıkçası biraz çekiniyorum yaşım küçük haliylen sesimden belli oluyor , acaba ts deki arkadaşlar alay eder mi ? vede bu ts ye nasıl gireceğim
Gir hicbir problem olmaz bi kisi insan olduktan sonra yasin onemi yok...
peki nasıl gireceğimi biraz yardım ederseniz sevinirim
Aynı Şekilde Port : 2010 Olucak Şifre İse : wtrwtr12 ..
Buradan resimli anlatım mevcuttur. Adres:ts3.warrocktr.com Port : 2010 şifre wtrwtr12
Yapamadiysaniz team viewer var ise bilgisayarinza ozelden id ve pw bekliyorum tw id ve pw si...Yardimci olmak amaciyla...
ben setupu kurdugumda bunların hiç birini sormadı bunları soran link i verirmisiniz ?
ya bıktım artık şöle link atıp geri çekilmenizden burdan bakıp kaantopal mod'umun 32 bitlik sistemini yükledim ve bunlarnı hıcbırını sormadı
şimdi verdiğin sorunu buraya yaz ikincisi ise wtr tssinde küçüklerimizde var büyüklermizde hiç bir dalga geçme söz konusu değildir.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler