Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TeamSpeak Yardım BekLiyorum !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
yazıorm ne ses ayarı yaptım yüklerken ne nick belirttim ama her şeyi yazdıgım zaman Failed Connect Error . !
Yükledikten sonra teamspeak3 programını açman lazım canım kardeşim ondan sonra sana verdiğimiz yani Burada bakıp hangi işlemleri yapacağını görürsün.Eğer yüklerken hata aldıysan programı kaldırıp tekrar yükle sonrada bu işlemleri yap.
Yanlış Birşey Yazıyorsun Doğru Yazdığından Emin Ol ..
eminim her şeyi kopyaladım ama failed failed failed !
(10-19-2010 07:32 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]eminim her şeyi kopyaladım ama failed failed failed !

Kardeşim bize resimli bir şekilde nerde hata aldığını gösterirsen daha iyi yardımcı oluruz büyük ihtimal biyeri yanlış giriyorsun.
(10-19-2010 07:32 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]eminim her şeyi kopyaladım ama failed failed failed !

Kopyalayarak yapıyorsan aralarda boşluk kalıyor olabilir dikkatli incelermisin.Yine yaparsa arkadaşımın dediği gibi bir ss koyarsan daha çok yardımcı olabiliriz
(10-19-2010 07:41 PM)DobleArmadas Yazılan: [ -> ]http://img826.imageshack.us/img826/4569/wrtry.jpg Ss.gifS

Güncelle kardeşim Versiyonunu ondan gırmıyor

Daha da açıklamak gerekirse ts yi kapa birdaha aç bir yazı gelicek evet hayır diye evet e tıkla ve ordan devam et
Programı komple silip Download adresinden işletim sistemine uygun olanı seçip onu indirip tekrar kurman gerekiyor.
hmm çok teşekkürler üşenmiştim yüklemeye Big Grin bide yaşım 13 yeni yeni ergen bireyim sesim biraz ince cılız , acaba dalga falan geçerler mi ? bu arada hepinize çok teşekkürler beni oyunda tutan sizlersiniz Tongue
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler