Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Göreviniz Nedir?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamlar WTR,

Son bi' kaç gündür forumu takip etmekteyim ve görünüşe göre forum kadrosu hafif yenileme göstermiş. Fakat beni ve belkide bazı üyeleri rahatsız eden bir durum söz konusu. İsmini vermek istemediğim forum ekibinden bir şahıs, günde 3-5 video konusuyla 'Moderatör' kavramını nitelendiriyor.

Anlamış değilim. Bu forumda 'Moderatör' olan bir kişinin asıl görevi nedir? Ya da şöyle diyeyim, bu forumda 'Moderatör' olan kişi/kişilerin asıl görevleri teknik destek isteyen üyelere yardım etmek değil midir?

Video konusunda abartı yapılıyor, bu durum rahatsızlık vermiyor değil. Zirâ kişi/kişiler eğer ki bu forumda 'Moderatör' kavramını nitelendirmek istiyorlarsa, bilhassa tek görevleri video paylaşmak değildir.

Abartarak söylemiyorum, harbiden sadece 'video' paylaşımı... Smile

Bir 'Moderatör' bu forumda 'War Rock dışı' paylaşımları bu kadar önemsememelidir. Zirâ bu forumun amacı oyunculara 'Teknik Destek' konusunda yardımcı olabilmektir.

Dikkat edelim lütfen. Tamam, video paylaşılabilir. Lâkin günde 3-5 tane boğuyor. Paylaşmayın demiyorum, sadece abartmayın. Smile

Saygılar, sevgiler.
Volkan Sapına Kadar Katılıyorum Sana...
Kimden bahsettiğini az çok anladım sayılır. Gerekli görüşler alındıktan sonra ve o kişiyle görüşüldükten sonra gereken yapılır. Biz bu konuda gerekeni her zaman yaparız sadece bu konuda değil her konuda. Üyelerimizin yönetime müdahale etme gibi bi lüksü yoktur kim ne olursa olsun ve eleştiremez. Çünkü onlar kendiliğinden değil WTR Yönetimi tarafından buraya getirildi. Volkancım bunu da biliyorsun Tongue

Moderatör seçimleri sonrası klasik konular ve klasik üyelerin cevapları
İşte bunun altına imzamı atarım !
(10-18-2010 10:58 PM)Owner Yazılan: [ -> ]Kimden bahsettiğini az çok anladım sayılır. Gerekli görüşler alındıktan sonra ve o kişiyle görüşüldükten sonra gereken yapılır. Biz bu konuda gerekeni her zaman yaparız sadece bu konuda değil her konuda. Üyelerimizin yönetime müdahale etme gibi bi lüksü yoktur kim ne olursa olsun ve eleştiremez. Çünkü onlar kendiliğinden değil WTR Yönetimi tarafından buraya getirildi. Volkancım bunu da biliyorsun Tongue

Haksızda olsa dağılın. KEŞŞŞŞ
(10-18-2010 10:58 PM)Owner Yazılan: [ -> ]Kimden bahsettiğini az çok anladım sayılır. Gerekli görüşler alındıktan sonra ve o kişiyle görüşüldükten sonra gereken yapılır. Biz bu konuda gerekeni her zaman yaparız sadece bu konuda değil her konuda. Üyelerimizin yönetime müdahale etme gibi bi lüksü yoktur kim ne olursa olsun ve eleştiremez. Çünkü onlar kendiliğinden değil WTR Yönetimi tarafından buraya getirildi. Volkancım bunu da biliyorsun Tongue

Moderatör seçimleri sonrası klasik konular ve klasik üyelerin cevapları

Demekki yönetim farkına varmadan bir anda hata yapmış Wink
sadece video deil genellikle hersey paylasılır bu paylasımlar form da sürekliliği sağlamak amacı tasır diye biliyorum volkan kardes sen boyle yorumlamıssın ben ise farklı düsünüyordum..

TaTy

WarrockTR üyelerinin istek ve şikayetlerine açıktır.Buna göre yolumuzu çizer devam ederiz.
(10-18-2010 10:57 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ]Volkan Sapına Kadar Katılıyorum Sana...

Bende Doruk'a Katılıyorum Wink Birazcık Moderatörlerde
Denetlenmeli ..
Moderatörler de adminler de ceolar da insan.Ve herkes hata yapar.Nitekim asosyal insanlar sadece tek birşeye bağlı kalıp ona yoğunlaşır.Bu bağlantıdan kastım Warrock... Umarım anlatabilmişimdir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler