(10-18-2010 11:09 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Moderatörler de adminler de ceolar da insan.Ve herkes hata yapar.Nitekim asosyal insanlar sadece tek birşeye bağlı kalıp ona yoğunlaşır.Bu bağlantıdan kastım Warrock... Umarım anlatabilmişimdir.
Haklısın Soner Ama Bence Hata Var Seçimlerde Ve Bazı Arkadaşlarımın Yorumuna Dayalı Olarak Uğraşılmadan Seçilen Bir Olay Oldu Teker Teker İnceledim Başvuruları Gerçekten Mod Olması Gerekipte Olan Kazım vardı birtek oda oldu zaten çok daha yetenekliler vardı
Moderatör başvurularını tüm yönetim olarak tek tek inceledik ve elden geçirdik herkesin seçilme ve elenme sebepleri var ve süreyi baya bir uzattık o kişilerin davranışlarını gözlemlemek için ve en iyi seçimleri yaptık. Eski kadro ve ya yeni alınan yetkililerimiz hataları olabilir. Olucaktırda. Fakat ani eleştirmeler ve ya bu tarz durumlar iyi niyetli yapılmaz. Hele ki seçim sonuçları açıklandıktan sonra.
Bizim kimseye garezimiz yok sadece fikrimiz bu

Uzatmanın bir anlamı yok.
Düşündüğüm bazı şeyleri dile getirmek istedim, tartışmaya sürüklemeyin konuyu.
- Düşüncenizi yazıp, kenara çekilin. Tamam?

(10-18-2010 10:58 PM)Owner Yazılan: [ -> ]Üyelerimizin yönetime müdahale etme gibi bi lüksü yoktur kim ne olursa olsun ve eleştiremez.
açıkcası burada bir yanlışlık olmuş sarp herkez yönetimi istediği gibi seviyeli bir şekilde eleştirebilir. O konuyu bir düzeltelim.
(10-18-2010 11:11 PM)CivCiv Yazılan: [ -> ] (10-18-2010 11:09 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Moderatörler de adminler de ceolar da insan.Ve herkes hata yapar.Nitekim asosyal insanlar sadece tek birşeye bağlı kalıp ona yoğunlaşır.Bu bağlantıdan kastım Warrock... Umarım anlatabilmişimdir.
Haklısın Soner Ama Bence Hata Var Seçimlerde Ve Bazı Arkadaşlarımın Yorumuna Dayalı Olarak Uğraşılmadan Seçilen Bir Olay Oldu Teker Teker İnceledim Başvuruları Gerçekten Mod Olması Gerekipte Olan Kazım vardı birtek oda oldu zaten çok daha yetenekliler vardı
Şimdi mod seçimleri ile bu konu ayrı bir şey. Gerçekten mod olmasına inandığın kişiler varsa bana ÖM at fikir paylaşımı yapalım ama konumuz bu değil.
Bence paylaşılmasında bir sorun yok.