Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OPK Oyuncular
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
kendide odalardan cıkmaz sonra milleti ispitler Big Grin
bilgilendirme için teşekkürler.
(02-13-2010 07:42 PM)nohack Yazılan: [ -> ]kendide odalardan cıkmaz sonra milleti ispitler Big Grin

tartışma içerikli mesaj atmayın
Volkan tartışma cıkmasın ama Sende baya iyi level almısın Gözümden kaçmıyor değil..
ticket la düşme gibi bişi olmuyor olsa c4sp3rr nickli eleman 60+ hala düşmemiş admin oyun esnasında görürse düşürüyor totosuna güvenen her şekilde kasabilir.ben oyundada çifte sıtandart olduğunu düşünüyorum burası türkiye bu kadar basit

SametKARA

Tartışmalardan Kaçının Arkadaşlar.
(02-15-2010 02:48 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Tartışmalardan Kaçının Arkadaşlar.

Niye burası forum tartışma sitesi değilmi ? neden tartısmayalım

SametKARA

(02-15-2010 03:00 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]
(02-15-2010 02:48 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Tartışmalardan Kaçının Arkadaşlar.

Burası Tartışma Yeri Değil Warrock Forumu Tartışacaksan Burada Tartışmayacaksın..Tartışacaksanda Forumu Az Birşey Aşşaya Çekip Tartışma Alanı Var O Bölümde Tartışabilirsin..!
(02-15-2010 03:03 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]
(02-15-2010 03:00 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]

Burası Tartışma Yeri Değil Warrock Forumu Tartışacaksan Burada Tartışmayacaksın..Tartışacaksanda Forumu Az Birşey Aşşaya Çekip Tartışma Alanı Var O Bölümde Tartışabilirsin..!

Peki sana bir soru soruyorum neden bizim açtığımız hack opk konuları kilitleniyorda bu kilitlenmiyor ?

SametKARA

Bu Bölüm Power Level Yapan Oyuncuların Bölümü..Burda Power Level Yapan Oyuncuları Gösteriyor Hack Yapanları Değil.
Turgay Kardeşim Ne Demiş: Sadece Hesap alacak kişilerin bakması için duruyor bu bölüm.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler