Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OPK Oyuncular
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Her FFA odasını opk olarak koyman doğru değil.
Kimseyi bu sitede PowerLevel yapıyor diye suçlamam. Bu kişini kendi yaptığı bir eylemdir vede cezasını çeker. Sadece Hesap alacak kişilerin bakması için duruyor bu bölüm.
(01-29-2010 08:35 PM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Her FFA odasını opk olarak koyman doğru değil.

Benden iyi mi bileceksin dost?

Bende o oyuncularla aynı odadaydım, ve murdoc34 adlı oda ve diğer cengizhan adlı oda ikiside OPK odasıydı. Smile
Senin iyi bilmen yeterli değil. Bilmeyen birinin yeterince görebilmesi yeterli. Bu kanıtların hepsi yeterli değil.
(01-29-2010 08:48 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Senin iyi bilmen yeterli değil. Bilmeyen birinin yeterince görebilmesi yeterli. Bu kanıtların hepsi yeterli değil.

Ticket atılması için koymadım zaten !
Kanıt olarakta göstermedim, sadece bilginiz olsun OPK oyuncular şunlardır diye !
Çok yüzsüz opklarda var Smile
İlk ss'de benim çakmam var dikkat edin Smile
odanın adı zaten opk'miz var Smile opkye karşı olsa öyle birşey demezdi zaten neyse eğer bu odaların ss lerini koyduğumuzda ticket yollanacaksa gönüllü olarak ss atarım ayrıca " neglector " arkadaşımız sitenin ticketçisi oluyor galiba ben buraya koysam ilgileniceksen sevinirim arkaaşım Smile ? Opk ile kasılanlar sinemalarda Smile ( 33......35 yan char lvl 1lenirsede sorun yok ama bilgi amaçlı )
bu ss lerde zaten K2 attığın ticket'i bile açmaz,bi takıma bilgilendirme amaçlı komuş volki.. Üstüne varmayın =)
(01-31-2010 02:59 PM)masquerain Yazılan: [ -> ]bu ss lerde zaten K2 attığın ticket'i bile açmaz,bi takıma bilgilendirme amaçlı komuş volki.. Üstüne varmayın =)

Anlamışsın beni, sağol kardeşim.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler