Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rebel1soul Tanıdık Geliyor mu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Akşamdan Afkleri vurmak için odaya girdim .Zaten öncedende o ss'leri koymuştum foruma Smile hafif bi hakaret var sadece ss'de. ama odadaki rebel1soul forumdan tanıdık geliyormu ? Smile Hadi odaya benim gibi bakmak için girdi desem Şuanda oyundan USER LIST'e rebel1soul yazın CQC 22 çıkıyor .. İsterseniz bide odaya girip siz bakın. Kolay gelsin..

http://forum.warrocktr.com/Uye-rebel1soul
Aa ben bu player i bir yerden taniyorum ama nerden cikartamadim...
Beklemezdim senden rebel1soul....
m045.gif m045.gif beklemezdik
Belki hesabını sattı? Smile

Önyargı yapmayalım.
(10-16-2010 06:33 PM)rebel1soul Yazılan: [ -> ]Aa ben bu player i bir yerden taniyorum ama nerden cikartamadim...

Volkan sence bu cümleyi yazan biri hesabını satmış olabilirmi?

TaTy

GamerFirst herşeyi kayıt altına alıyor.
(10-16-2010 06:49 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Belki hesabını sattı? Smile

Önyargı yapmayalım.

Hesabimi satmadim ama rebel1soul da suan ben yokum kuzenim oyundaydi simdi patch yukleniyor birazdan oyuna giricem ve birazdan rebel1soul da ben olucam ama -LeqeNDo- nun bu davranisi beni cok kirdi ayriyeten bu konu ile ilgili de kuzenimle konusucam o hic afk kasmaz lvl kasmak onun icin onemli degildir sadece zevki onemlidir ama yinede sorucam bu arada -LeqeNDo- nun benim orda afk kastigima dair bir kaniti varmi? Yani belki kuzenimde orada adamlari vurmaya girmis olabilir...Neyse daha fazla uzatmicam herkese iyi oyunlar/forumlar...
(10-16-2010 06:53 PM)Black Yazılan: [ -> ]GamerFirst herşeyi kayıt altına alıyor.

ehehe o zaman GamersFirst o zaman çökmezmi.
beklemezdim m045.gif
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler