10-16-2010, 07:32 PM
10-16-2010, 07:36 PM
Tekrar soyluyorum arkadaslar chardaki ben degildim kuzenim ve suan oyuna giremiyorum kuzenimde telefonun cevap vermiyor halen oyundaysa biriniz pm atip telefonunu ac Semih dedi diyebilirmi lutfen?
10-16-2010, 07:37 PM
Hemen Önyargılı Olmayın 

10-16-2010, 07:40 PM
(10-16-2010 06:32 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Akşamdan Afkleri vurmak için odaya girdim .
(10-16-2010 06:32 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Hadi odaya benim gibi bakmak için girdi desem
Arkadaşım rebel1soulu tanımıyorum ama acaba koskoca warrock'ta sadece o mu bunu yaptı. Artık neredeyse herkes böyle yapıyor.
Hemen foruma gelip bu kişi şöyle böyle yapıyor demenmi lazım.
Hem anlamadığım bişi var Akşamdan Afkleri vurmak için odaya girdim demişsin bu ne anlama geliyor.
Yapsa bile bizene sanane ? Banlayacak mısın ? Levelini 1mi yapacaksın.
Zaten bunu yapan insan olacakları önceden göze almıştır. Biz kimseye karışamayız bizim böyle bir hakkımız yok..
Ben de merakımdan birkere girmiştim.
10-16-2010, 07:49 PM
(10-16-2010 07:40 PM)incr3d18l3 Yazılan: [ -> ]Dogru konusuyorsun bu arada chardaki ben degildim halen ben degilim eger oyundaysa bi pm atarmisiniz Semih'e ulas diyin lutfen ama bu arada o odadaki suclu olan ben degilim oradaki opk veya opk hack acandir, demekki arkadasin kuyruk acisi var neyse...(10-16-2010 06:32 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Akşamdan Afkleri vurmak için odaya girdim .
(10-16-2010 06:32 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Hadi odaya benim gibi bakmak için girdi desem
Arkadaşım rebel1soulu tanımıyorum ama acaba koskoca warrock'ta sadece o mu bunu yaptı. Artık neredeyse herkes böyle yapıyor.
Hemen foruma gelip bu kişi şöyle böyle yapıyor demenmi lazım.
Hem anlamadığım bişi var Akşamdan Afkleri vurmak için odaya girdim demişsin bu ne anlama geliyor.
Yapsa bile bizene sanane ? Banlayacak mısın ? Levelini 1mi yapacaksın.
Zaten bunu yapan insan olacakları önceden göze almıştır. Biz kimseye karışamayız bizim böyle bir hakkımız yok..
Ben de merakımdan birkere girmiştim.
10-16-2010, 07:59 PM
(10-16-2010 07:36 PM)rebel1soul Yazılan: [ -> ]Tekrar soyluyorum arkadaslar chardaki ben degildim kuzenim ve suan oyuna giremiyorum kuzenimde telefonun cevap vermiyor halen oyundaysa biriniz pm atip telefonunu ac Semih dedi diyebilirmi lutfen?
1. sizcede bu biraz saçma değil mi?
2. accountun şifresini ,kullanıcı adını vs.. verirsen onun yaptığı suçlar senin üzerine kalır
3. bize hayat hikayeni anlatma
10-16-2010, 08:07 PM
kardeş senin kuzenin ismi herhalde semih di o bizim tsye geldi
10-16-2010, 08:10 PM
(10-16-2010 08:07 PM)KaRaKuLe Yazılan: [ -> ]kardeş senin kuzenin ismi herhalde semih di o bizim tsye geldiYok benim adim semih kuzenimin burak ben bugun saat oglen 2ye kadar oyundaydim sonra benim bir isim var diye evden ciktim kuzenim gecti chara sonra neler oldu bilmiyorum...
(10-16-2010 07:59 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ](10-16-2010 07:36 PM)rebel1soul Yazılan: [ -> ]Tekrar soyluyorum arkadaslar chardaki ben degildim kuzenim ve suan oyuna giremiyorum kuzenimde telefonun cevap vermiyor halen oyundaysa biriniz pm atip telefonunu ac Semih dedi diyebilirmi lutfen?
2. accountun şifresini ,kullanıcı adını vs.. verirsen onun yaptığı suçlar senin üzerine kalır
1.Herkesin fikir ozgurlugu vardir sacma veya degil diye sen kendi fikrine bak baskasina uyma bu arada sacma olan neymis soyle istersen?
2.İd pw vermedim acik birakip ona verdim.
3.Burada hayatimla ilgili bir kelime bile etmedim...
Benimle haksiz yere tartismadan once biraz calista gel cunku ben hakli oldugum zaman kimse beni susturamaz...
10-16-2010, 08:31 PM
Tartışma çıkmasın herkez dürüst olsun kuzenim girdi diyorsa girmiştir.Bunu yapsa bile bunu yapan sadece o değil 1 kişi suçluymuş gibi onun üstüne gitmeyin.Bu günlerde çoğu kişi böyle yapıyor.
10-16-2010, 08:39 PM
(10-16-2010 08:10 PM)rebel1soul Yazılan: [ -> ](10-16-2010 08:07 PM)KaRaKuLe Yazılan: [ -> ]kardeş senin kuzenin ismi herhalde semih di o bizim tsye geldiYok benim adim semih kuzenimin burak ben bugun saat oglen 2ye kadar oyundaydim sonra benim bir isim var diye evden ciktim kuzenim gecti chara sonra neler oldu bilmiyorum...
(10-16-2010 07:59 PM)buzz26 Yazılan: [ -> ](10-16-2010 07:36 PM)rebel1soul Yazılan: [ -> ]Tekrar soyluyorum arkadaslar chardaki ben degildim kuzenim ve suan oyuna giremiyorum kuzenimde telefonun cevap vermiyor halen oyundaysa biriniz pm atip telefonunu ac Semih dedi diyebilirmi lutfen?
1.Herkesin fikir ozgurlugu vardir sacma veya degil diye sen kendi fikrine bak baskasina uyma bu arada sacma olan neymis soyle istersen?
2.İd pw vermedim acik birakip ona verdim.
3.Burada hayatimla ilgili bir kelime bile etmedim...
Benimle haksiz yere tartismadan once biraz calista gel cunku ben hakli oldugum zaman kimse beni susturamaz...
1-Ben sadece fikrimi söyledim; Gerginlik çıkarma
2-Sonuçta ona bırakmadın mı?Onun yaptığı her şey senin üstüne kalacaktır, ister hack açsın isterse power lwl yapsın , sonuçta senin adına yaptığı için sen suçlu olursun.
3-ben, ne yaptıysan ne ettiysen anlatmana gerek yok demek istedim.
4-Ben senin haklı yada haksız olduğunu söylemedim.lütfen beni yapmadığım şeyler için suçlama.