Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran kartını bulma...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar akşam bilgisayarıma format attım ekran kartımı yerel disk d e kaydetmiştim ancak yerel disk d biçimlendirlemiyor diyor.Şimdi ekran kartımı nasıl bulacağım yardımcı olurmusunuz.Lütfen ?
Başlat / Çalıştır / Gözat dan D ye gir önemli dosyaları kopyala bi yere . Sonra Yerel disk D ye sağ tıkla biçimlendir de . Tüm dosyalar silinir . Sonra normal olarak girip kopyaladığın dosyalar geri kopyala .

Zannımca ekran kartı driveri silinecek , atılınca olmayacak . CD den C ye kurmanı öneririm .

Sorunlarında PM bırak . Birkaç DK daha burdayım yardımcı olabilirim .
Kardeş dediğini denedim ama gene aynı hatayı verdi.Özelden ulaşamıyorum ekran kartı olmayınca pc çok donuyor kusura bakmayın Ss.gif
Hatayı tam olarak nerede verdi . Hatayı yazabilir misin ?
Gözattan tıkladım d ye şu hatayı veriyor: d sürücüsündeki disket biçimlenmemiş şimdi biçimlendirmek istermisiniz ? yani bu yazıyor tıklayınca
İlginç . Formatlamayı Harddisk ten çıkararak mı yaptın yoksa CD den mi ? Hard diski okuyamıyor sanırım . Benim kart okuyucumdada oluyordu . Biçimlendirme başarısız hatası alıyordum . Yeni bir tane USB modelini alınca düzelmişti .

Eğer çıkararak yaptıysan tekrar çıkarıp tak . CD formatladıysan Ekran kartını CD le yükle Yerel Disk C ye yükle . Eğer olursa D yi yarın uğraşalım . Her an kapatabilirim .
Cd den yaptım.
Yerel diske sağ tıklayıp Biçimlendir dediğinde " Biçimlendirme başarısız , D diski boş " hatasına benzer bir hata verdi mi ?
Biçimlendir demedim bi araştırayım dedim
Biçimlendir , Önemli dosyaların varsa gidecektir üzgünüm .

Eğer dediğim gibi bir hata alırsan bunları dene :

[Resim: 61379875ew0.jpg]
[Resim: 10256796fl4.jpg]
[Resim: 63504883bo2.jpg]
[Resim: 19143827yl4.jpg]

Alıntı:
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler