Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran kartını bulma...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tmm kardeş yardımların için teşekkür ederim bi deniyeyim
Son olarak her ne yaptıysan ve biçimlendirememişsen bunu dene :

Bilgisayarıma Sağ tıkla YÖNET de Soldan DİSK YÖNETİMİNE GEL ,

[Resim: 12xk2.jpg]
[Resim: 23zl2.jpg]
[Resim: 30eu.jpg]
[Resim: 46rb1.jpg]
[Resim: 50lc.jpg]
[Resim: 68kh.jpg]

Oluşturduğumuz Sürücüyü Kullanabilmek İçin Format Atmamız Gerekli,
Don't Format This Partiton Seçeneğini Seçerek Format Atmadan İşlemimizi Yapabiliriz, Yada Hemen Kullanmaya Başlamak İstiyorsak ,

Format This Partition Seçeneğini Seçiyoruz,
File System : Kullanmak İstediğimiz Dosya Sistemini Seçiyoruz.
Volume Label : Sürücümüzün Adı

Alttaki Perfom a Quick Format İse, Yapılan Formatlama İşleminin Hızlı Olarak Yapılmasını Sağlıyor.Tavsiyem İşaretli Olmasıdır.
[Resim: 74ov.jpg]
[Resim: 84tg.jpg]
[Resim: 93ms.jpg]

SS sınırı 10 olduğu için resmin linki :

http://img148.imageshack.us/img148/361/100ct.jpg

Alıntıdır.

Buda olmassa sağlam bir format kaçınılmaz .

İyi forumlar , elimden geleni yapmaya çalıştım Smile
(10-14-2010 11:05 PM)Yu5uF Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar akşam bilgisayarıma format attım ekran kartımı yerel disk d e
kaydetmiştim ancak yerel disk d biçimlendirlemiyor diyor.Şimdi ekran kartımı nasıl bulacağım yardımcı olurmusunuz.Lütfen ?

Sanırım sadece C'yi formatlamak istedin ancak bu işlemi yaparken hatalı yapmış olabilirsin. Şimdi ekran kartı diyorsunda ne oluyor bu ekran kartı? Sürücüsü(driver) mü? Eğer sürücüsü ise diğer arkadaşlarının dediklerini yaptığın zaman zaten sürücüde silinecek.

Ekran kartı için internetten yeni bir sürücü indirmen gerekiyor. Ancak D'yi yeniden kullanmak istiyorsan "biçimlendirme" işe yaramadıysa yeni bir formatı tavsiye ediyorum. C ve D'ye yeni bir format at...

PoLeMicK adlı arkadaşın paylaştığı işlem bu sorun için geçerli değil. Anladığım kadarıyla arkadaşın(Yu5uF) zaten bir tane sabit diski var. Onu C ve D olmak üzere iki bölüme ayırmış.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler