arkadaşlar ben evde yokken ttnetten aramışlar ben 1mbs sınırsız net kullanıyorum bunu 8 mbs yapcaklarmış tam bilmiyorum ama 3 aymı 5 aymı ne 15 tl olcakmış ücret sonra 1 yıl dolasıya kadar 49tl mine fiyatları tam bilmiyorum babam konuşmuş pek anlamamış oda aam fiyatlar aşşağı yukarı dediğim gibi bu doğrumudur hiç bir bilgi istememişler sadece onaylıyomusunuz diye sormuşlar babamda kabul etmiş bunun aslı varmıdır sizide aradılarmı he bide 2 yılı geçen kullanıcılar içinmiş şimdiden teşşekkürler

bu 8 mps'ye kadar internet ama senin oturduğun yer 8 e kadar çıkmaz büyük ihtimal benimde böyle 2 ye çıkıyor kandırmaca bence

(10-13-2010 05:57 PM)katilejdarha Yazılan: [ -> ]bu 8 mps'ye kadar internet ama senin oturduğun yer 8 e kadar çıkmaz büyük ihtimal benimde böyle 2 ye çıkıyor kandırmaca bence 
Aynen ... Türkiye Böyle Bir Altyapı
Yok Denilenebilecek Kadar Az ... En Fazla
3 4 Mb Olur Olmaz :/
bu yaptılarının amacı sana indirim verip 2 yıl taahüt altına daha sokmak.2 yıl içerisinde kapattırırsan yada baska bişiye geçersen cezai para uygulamak için yapıyorlar.
benide aradılar. 8 mbt e kadar sınırlı internetimde 5 yıldan eski üye olduğum için ilk 8 ay mı 5 aymı ne 18 lira ödeyin ondan sonra 53 lira deyin dedi. Dedim teşekkürler zam istemiyorum kapadım.
internet kalıcak yani iyi olmuş o zaman 2 yıl içinde kapattırmayız
(10-13-2010 06:07 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]benide aradılar. 8 mbt e kadar sınırlı internetimde 5 yıldan eski üye olduğum için ilk 8 ay mı 5 aymı ne 18 lira ödeyin ondan sonra 53 lira deyin dedi. Dedim teşekkürler zam istemiyorum kapadım.
bizi abartmıyorum 10-15 kez felan aradılar en sonunda babam kabul etmiş

(10-13-2010 06:03 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]bu yaptılarının amacı sana indirim verip 2 yıl taahüt altına daha sokmak.2 yıl içerisinde kapattırırsan yada baska bişiye geçersen cezai para uygulamak için yapıyorlar.
Yaptıkları insanları sömürmekten başka birşey değil.
Zaten 1mb internete kotasız 49 tl ödüyorsun sana sunulan hizmet 8mb kadar kotasız ve aynı fiyata internet hızın 2 - 8 mb arası bir hıza kavuşacak kabul edersen 1 mb internet kullanmaktan iyidir bence aynı paraya.
ama seko sunulan pakette 15 gb kota var o zaman internet hızın 1 ay içinde durmadan sinüs grafiği çiziyor.