Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 8 mbs internet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
sinüs grafiği derken turgay tam bi şekilde açıklarmısın ltfn
Eğer 15 gb aşarsan kullandıgın hız bellı olmuyor ay başı gelene kadar.Bir düşüyor bir çıkıyor
(10-13-2010 06:35 PM)witchking Yazılan: [ -> ]sinüs grafiği derken turgay tam bi şekilde açıklarmısın ltfn

http://www.sinavonline.net/formuller/5_1_sinus.asp
Netlimitsiz adlı tarifede normalde 15 GB aşınca Adil Kullanım Koşullarına göre hızınızın 512 KBps olması gerekiyor. 8mb'e kadar bir hız veriyorlar size santralin desteklediği kadar. Ben her ay en az 70 Gb yapmama rağmen hızım hiç düşmedi mesela. Tamamen şans işi.
Kampanyaya gelince bildiğim kadarıyla zam yapılmıyor. Beni aradıklarında zam ile ilgili birşey demediler ama kabul etmedim. Sadece tahattüt imzalatmak için yapıyorlar bunları.
(10-13-2010 07:02 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Netlimitsiz adlı tarifede normalde 15 GB aşınca Adil Kullanım Koşullarına göre hızınızın 512 KBps olması gerekiyor. 8mb'e kadar bir hız veriyorlar size santralin desteklediği kadar. Ben her ay en az 70 Gb yapmama rağmen hızım hiç düşmedi mesela. Tamamen şans işi.
Kampanyaya gelince bildiğim kadarıyla zam yapılmıyor. Beni aradıklarında zam ile ilgili birşey demediler ama kabul etmedim. Sadece tahattüt imzalatmak için yapıyorlar bunları.

Adam darwin beyler . Dağılın
(10-13-2010 07:02 PM)V. Makarov Yazılan: [ -> ]Netlimitsiz adlı tarifede normalde 15 GB aşınca Adil Kullanım Koşullarına göre hızınızın 512 KBps olması gerekiyor. 8mb'e kadar bir hız veriyorlar size santralin desteklediği kadar. Ben her ay en az 70 Gb yapmama rağmen hızım hiç düşmedi mesela. Tamamen şans işi.

Adam Haklı beyler Smile

Sherlock

Aynen bende de düşmüyor sanırım bulunduğun bölgenin altyapısından kaynaklanıyor.2 yıl boyunca TTNET'ini kapatmama karşılığında daha az para ödüyorsun.Ben kabul etmiştim valla.Zam olayı da yok evet.Olsa da en fazla 2 lira oynar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler