Nedir bu level manyaklığı, sanki yüksek level hesapların benim bilmediğim, çok yararlı bir özelliği varmışcasına yüksek miktarda paralara satılıyor, alınıyor. 2 sene warrock oynadım ve level hakında birşey biliyorsam o da sadece silah alırken işe yaraması, ee 28(yanılmıyorsam) den daha fazla level isteyen silah da olmadığına göre neden insanlar kendini yırtıp, gereksiz xp up itemlerine iyi paralar yatırıyor?
Şimdi diyeceksiniz sen hiçmi level için uğraşmadın, hayır uğraşmadım. 70 level hesapla oynamak ile 21 level arasında oynamakta hiçbir fark yoktu benim için.
Gerçi oyuna giren bir 1 levelin oyunu helikopter ile hiç ölmeden 150-0 gibi skorla bitirmesinin yarattığı şok paha biçilemezdi

Artık 28 olmay bile gerek yok alıyorsun g1 den tak 1 lvlde hesapta.
bende level kasanlardan degilim ama milletin bildigi birsey var onuda biz bilmiyoruz herhalde

28 değil 21 olması lazım en yüksek lv. istiyen silah.
Bencede gereksiz birşey. Ama çok görüyorum olmuş +60, +70 50Lv. adama lv'ın kadar konuş diyiyor.

Geçmişine baksak satın almıştır kesin.
70 lwl dan sonra yeni birşey ler oluyor diye biliyorum

ismin filan parlıyor

hele m14 ammo

benim level için ugrastıgım tek zaman dilimi % 90 dan sonrasıdır o da 2 .5 k için

2.5 k ya ya m60 yada m4a1 alır rush yaparım

Levelin düşük olduğunda senin gibi düşünmeyen bir kaç oyuncu sana, "nub, ezik, eziğe bak, n4p, falan flan" gider yaparlar. Eee muhtemelen seninde sabrın taşar, söversin. (:
Fakat yüksek level olduğunda hiç bir kimse hiç bir şey diyemez, deseler bile senin takman zorlaşır.
Benim 2 haftada 29 level yaptığım çarımın leveli düştü, ve yeni çar açtım.
Şuan 3 levelim, millet ezik, nub flan deyip sinirlerimi geriyorlar. Vs.'ye davet ettiğimde ise senin gibi ezikle vs. yapmam diyorlar. (:
(01-29-2010 03:01 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Levelin düşük olduğunda senin gibi düşünmeyen bir kaç oyuncu sana, "nub, ezik, eziğe bak, n4p, falan flan" gider yaparlar. Eee muhtemelen seninde sabrın taşar, söversin. (:
Fakat yüksek level olduğunda hiç bir kimse hiç bir şey diyemez, deseler bile senin takman zorlaşır.
Şuan 3 levelim, millet ezik, nub flan deyip sinirlerimi geriyorlar. Vs.'ye davet ettiğimde ise senin gibi ezikle vs. yapmam diyorlar. (:
genelde bana da deniliyordu yeni charla basladigimda ve sonra oyundan sonra genelde ben onlardan daha iyi oldugum icin basliyorlardi bu hackerdi felan demeye

Level kavramı bence anlamsız.... ne 1 leveller görüyorum adam taş cıkarıyor millete m4a1 le doğrama yapıyor
Bazı oyuncular saygınlık derecesi olarakda algılıyor level yüksek oldumu "abi" oluyorsun...
ayrıca +41 den sonra +41 odalarında hack girmesi biraz zor oluyor ama +41 kuranıda zor buluyorsun bu günlerde

(01-29-2010 03:04 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ] (01-29-2010 03:01 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Levelin düşük olduğunda senin gibi düşünmeyen bir kaç oyuncu sana, "nub, ezik, eziğe bak, n4p, falan flan" gider yaparlar. Eee muhtemelen seninde sabrın taşar, söversin. (:
genelde bana da deniliyordu yeni charla basladigimda ve sonra oyundan sonra genelde ben onlardan daha iyi oldugum icin basliyorlardi bu hackerdi felan demeye 
Valla yeni çar açmıştım, oyuna girdim, henüz 1 level %0'dım.
12'e 3 bitirip çıktım. Wall flan bilmem ne dediler ama, takmaya gerek yok, bilen bilir.