ya işte o ezik felan diyenler gerçek ezikler bende yakın zamanda 9 10 lw dan bir charı 22 yaptım duymadığım laf kalmadı hack dediler ezik dediler lag dediler 8 - 8 giden bi oyundan attılar.Özellikle klan maçlarında felan ilk başta çok ezdiler maç sonucu hack dediler

ama bilmezlerki bu onların ezikliği çok eleman gördüm 62-70 level çoğu oynamayı bilmiyor
level sadece gösteri ^^
Yeni char açan arkadaşlar wtr odası kuralım hergün beraber oynayalım hem kimse nub filan da diyemez ?? =)
Artık lwl'ın kaç olursa olsun pek takmıyorlar.Pre yoksa ezik sayılıyorsun.. =)
Yani kısacası War Rock oyununu adam gibi adamların olduğu odaya girip oynayacaksın.
Aksi taktirde ezikte derler, wall'da...
Level olayı , Şımarık insanların kelimesidir

karşısındakini rezil edicek kelime buılamayınca direk lvl e sarıyolar işi..
Level gerçekten hiç önemli değil ben 1.5 yıldır bu hesabı kasıyorum ve 50 levelim.Zaten bu oyunda ne level nede vs ler başarıyı ölçmez bence.Bu oyun 1v1 oynanan oyun değil takım oyunu.Sen 8lik veya daha fazla oyunculu bir odada base yaparsan bir kill için ks yaptın diye yaygara yaparsan istediğin kadar vsde beni 9-0 yen bu hiç bişey ifade etmez.
Level çok gereksiz. Ben ilk bulduğum fırsatta flash, m14, ammo gibi araçların assist vermesinin kalkması için K2'ye baskıda bulunacam. Bu tür PX'ler exp puanını arttırıyor. Exp puanının anlamı tecrübe puanıdır. Gözünüzü seveyim flash atıp adam vuran kişi, flash atmadan vuran adamdan nasıl daha tecrübeli olur =) =) Bence flash'ın - assist vermesi lazım.
Level etkesi olmazmi yaaa bir kere direk psikolojik ustunluk kuruyor simdi lvl 54 deki birisiyle lvl 12 deki birisini ayni odada dusunun 12 atarlar ama 54 kalir

yalan mi? 70 ustu olunca hele - oo abi lvl kac -kac yildir oynuyorsun gibi seyler yani yuksek lvl olanlardan daha cok sey bekliyor insanlar