Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Moderatör Alımları Başlamıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
*İsim Soyisim: Emre Can Kutlu
*Doğum Tarihi: 24.01.1996
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Intermediate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : -
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): -
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Warrock Genel
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : 17:00-22:00
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : 3 yıl oldu sanıyorum.
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : kral1724
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: GNA
*İsim Soyisim: Cengizhan YILDIZ
*Doğum Tarihi: 13.10.1996
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Pre-intermadiate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : Var fakat kendi yaptığım bedava siteler var.
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): Yok.
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Farketmez. GFX olursa iyi olur.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : Okuldan sonra (4-5)
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : Evet 1.5 Yıldır
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : o0nanick0o
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: WTH STT TNT WeW (Şuanda WeW) [/color]
*İsim Soyisim: Özgün Alkan Erdoğan
*Doğum Tarihi: 07.04.1994
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Biraz anlıyorum
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : http://www.warrockhit.com.tr
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Warrock Teknik Destek veya başka bir bölüm olabilir.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : Gün içinde 6 veya 7 saat
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : 3 yıl oluyor
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : l3esikt4sk,ataelite,l3ysn1per,l3esiikt4s
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: ATA,SAW hatırlamadığım olabilir.
her ikinci hafta bu moderatör alimlari yapilsa...

forumda 1 ay icinde üye patlamasi yasanir Big Grin
*İsim Soyisim: mert yurtseven
*Doğum Tarihi: 03.09.1994
*İngilizce seviyesi (advanced )
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : yok
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ):yok
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : warrock clan sistemi
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : saat 15:00-23:00
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : 1 yıl oldu
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : pro13ey
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: VurucuTeam 19
İsim Soyisim: Ahmet gedik
*Doğum Tarihi: 05.07.1994
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Pre
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : http://www.sensizolmuyor.com ve http://www.gameover.com
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): MyBB yok
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Warrock Teknik Destek
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : öğlen (öğlen 2 ile akşam 11-12 a kadar)
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet 4-5 yıldır
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : cok char kunlandım kendı charımda war 55 lwl hangısını sayam simdi Big Grin
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: clanlarla işim olmadı sonra dedim kendım clan kurım allahuekber die clan kurdum.

ve suan okuyorum ben pc teknik servis okuyorum herseyi biliyorum yani
*İsim Soyisim: Ahmet selim Över
*Doğum Tarihi: 01.01.1995
*İngilizce seviyesi İyi Bilmiyorum Ama iyi Anlarım .
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) :Warrockplanet.com Sponsorluk Hala Devam Ediyor Warrock hit Moderatorluk devam ediyor Firedede Olcaktımda Kapandıgı ıcın olamadım
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : aksam 5-10 hafta sonralrı 12 saat
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet betadan bellı
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : xxdonayxx warrockplanetx santiaq0x schwanqers cta0ver
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:İslam Wuf Cta Warrockplanet Los ...
*İsim Soyisim: Berkay KORU
*Doğum Tarihi: 08.07.1990
*İngilizce seviyesi : intermediate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz : http://forum.ebitag.net/
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz : http://forum.ebitag.net/
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Siz nereye uygun görürseniz oraya ben her bölümde yardım etmeye açığım. Smile
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz : (19:00-22:30)
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet 2 yıldır.(ama arada toplam 3-3.5 ay ara verdiğim oldu.)
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : berqut966,r1s1ngturk
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: şuan risingteam kendi clanım bundan önce 2 tane clana daha girdim ama adlarını hatırlamıyorum.
İsim Soyisim: ilker mutlu
*Doğum Tarihi: 19 mart 1992
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : ingilizcem teknik olarak iyi
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : yapmadım
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): yok
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Warrock Teknik Destek
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : hafta içi 2 3 saat hafta sonu 12 saat
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet 4 yıldır
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : xguana morquetool torher41
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:WuF, NoFear(eskidir tanımayabilirsiniz cafe clan)
Sonuclari bekliyoruz (:
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler