Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Moderatör Alımları Başlamıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

Sherlock

Turgay o kısmı tamamen unutmuş bence ; forumda zaten ayrıca bi' moderatörlük yok. Olan genel moderatör oluyor ki KaRaKuLe de sadece onu belirtmiş bi' art niyet yok ortada.
(10-09-2010 07:41 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Turgay o kısmı tamamen unutmuş bence ; forumda zaten ayrıca bi' moderatörlük yok. Olan genel moderatör oluyor ki KaRaKuLe de sadece onu belirtmiş bi' art niyet yok ortada.

Peki adminim karisiklik olmus affola (:
hani sadece ilgi alanınız için orası var. ilerdeki görev paylaşımları için...
İsim Soyisim: Ekrem DAĞTEKİN
*Doğum Tarihi: 14.09.1993
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : İntermediate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : http://www.warrockhit.com
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): http://www.warrockhit.com
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Warrock Teknik Destek
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : 6-12
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : evet 4 yıldır
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : tcmasterr-lxp0w3rxl
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: NeM . Hel Angels .Tc.3x.
*İsim Soyisim:Fatih ERTÜRK
*Doğum Tarihi: 23.03.1995
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Pre
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) : http://www.sanaldepo.org möderatörüm. Bysystem Sadık'ın forumu
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ): -
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : Warrock Teknik Destek: Warrock Galeri-Maçlar.Başka bir yerde olabilir.
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : Hafta içi saat 4 ten akşam saat 12 ye kadar online oluyorum.Hafta sonu full online oluyorum
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır :Aktif olarak 4,5 yıldır oynuyorum
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri :En eski WuF taki nick imi vermek istemiyorum biraz komik Big Grin ondan sonraki nicklerim.Sas1leader,Darkdang3r,Lcaruss
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar:BVH,WuF,LoS--- Bvh, WuF un ilk clanıdır.
İsim Soyisim: sait metin
*Doğum Tarihi: 09.29.92
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Pre
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) :yok.
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz yok
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm : fark etmez
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) : 7/24
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır : pek sık degıl gunde en fazla 1 veya 2 saat
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : trexx1&byradikal
*Bugüne kadar bulunduğunuz belli başlı Clanlar: VIP
ilk defa bi foruma mod başvurusu yapıyom bunu yapma sebebimde okullar bittikten sonra yapıcak birşeyin olmamasıdır .
I've also said that before; however, it's worth remembering: those who think their English skills are good enough to be a part of us, just get in touch with me using P.M. system over here, especially the ones that specified their levels as advanced.

Smile
İ go you go we go Big Grin
Aynen kardeşim sana saygısızlık yapmam.Sadece düzelttim
*İsim Soyisim: Mustafa Yağcıgil
*Doğum Tarihi:02.01.1994
*İngilizce seviyesi (Beginner - Pre-intermediate - intermediate - upper intermediate - advanced ) : Pre-intermediate
*Daha önceki yöneticilik deneyimleriniz (site adı veriniz) :warrockhit s.moderatörlük,warrockpowerde s. moderatörlük
*Daha önceki adminlik deneyimleriniz ( varsa MyBB tecrübeniz ):frmclub.net
*Forumda Moderatör olmak istediğiniz bölüm :Hangi Bölüm Uygunsa
*Aktif olarak günde kaç saat forumla ilgilenebilirsiniz ( saat aralığı belirtiniz ) :Saat Akşam 5 ten sonra müsaidim
*Aktif olarak Warrock Oynuyormusunuz ve ne zamandır :3,5 senedir
*Bugüne kadar kullandığınız Warrock Accountlarının nickleri : xjh0nizer,qaxkok,hunt3rm4us
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler