Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: rebel1soul u geri aldim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaslar charim calinmisti ama adama gerektigi sekilde haddini bildirdim ve charimi geri aldim.Charimi geri aldim tekrar charin icinde ben olucam hayirli olsun (: char tekrar sahibine kavustu charimi geri aldim adama da haddini verdim suan bilgisayarinda bir suru trojan ve bir tane kendi yapiyim keylogger var (:
Hayırlı Olsun Da Bu KeyLogger Ne İşe Yaıroyr Nasıl Yapılıyor Big Grin Merak Ediyorum
Helal olsun Big Grin

(10-07-2010 06:26 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]Hayırlı Olsun Da Bu KeyLogger Ne İşe Yaıroyr Nasıl Yapılıyor Big Grin Merak Ediyorum

Boşver hiç merak etme kötü bişey Smile
(10-07-2010 06:26 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]Hayırlı Olsun Da Bu KeyLogger Ne İşe Yaıroyr Nasıl Yapılıyor Big Grin Merak Ediyorum
Logger kisaca iz surme programidir ben pek sevmem bana cok cocuk isi gibi gelir yani hack le alakali bulmam ama gerektigindede kullaniciksin (: benim yazmis oldugum trojanlarim cok saglam canli ortam sesi dinleme yani mikrofonundan adami dinleyebiliyorum sonra canli ekran goruntusu alma her saniye ekranin videosunu alir bana yollar vb....Ama bunlari gerekmedikce kotu bir amacla kullanmam...
Hayırlı olsun
Tesekkurler...
Hayırlı Olsun ...
Helal İse Elbet Hakkını Alırdın Zaten Smile DOST
(10-07-2010 06:36 PM)SaRı LaCi Yazılan: [ -> ]Hayırlı Olsun ...
Helal İse Elbet Hakkını Alırdın Zaten Smile DOST

Sagol (:
h.olsun kardeşim adama ne yaptıysan haketmiş bence Smile charı çalmış bide sende pre ve 800 g1 istiyor küçük bi çocuğun işidir ama sen geri almışsın charı Big Grin
(10-07-2010 07:18 PM)kokopupu Yazılan: [ -> ]h.olsun kardeşim adama ne yaptıysan haketmiş bence Smile charı çalmış bide sende pre ve 800 g1 istiyor küçük bi çocuğun işidir ama sen geri almışsın charı Big Grin

Sagol kardesim yaptiklari seyler bir oyun icin degmez sonucta hirsizlik bu sanalda olsa...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler