(10-07-2010 07:21 PM)rebel1soul Yazılan: [ -> ] (10-07-2010 07:18 PM)kokopupu Yazılan: [ -> ]h.olsun kardeşim adama ne yaptıysan haketmiş bence
charı çalmış bide sende pre ve 800 g1 istiyor küçük bi çocuğun işidir ama sen geri almışsın charı 
Sagol kardesim yaptiklari seyler bir oyun icin degmez sonucta hirsizlik bu sanalda olsa...
evet haklısın oyun için değmez bu tür şeyler.bunları yapanların elınden bilgisayarı almak lazım ama oda imkansız ^^
(10-07-2010 06:26 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]Hayırlı Olsun Da Bu KeyLogger Ne İşe Yaıroyr Nasıl Yapılıyor
Merak Ediyorum
Atalım sana bir tane neye yarar anlarsın ahaha

rebel sana birşey sorucam benim arkdaş vardı aynı zamanda clan başkanıydı ve charı çalındı lwlini tam hatırlamıyorum bi gün oyuna bir girdim clandan atılmışım arkadaşa sordum niye attın die charım çalındı dedi ve rebel1soul çaldı dedi sen mi çaldın (ki sen çalsan bile söylemzsin) yoksa bu snin charı çalan arkadaşmı çaldı

??
(10-07-2010 07:27 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]rebel sana birşey sorucam benim arkdaş vardı aynı zamanda clan başkanıydı ve charı çalındı lwlini tam hatırlamıyorum bi gün oyuna bir girdim clandan atılmışım arkadaşa sordum niye attın die charım çalındı dedi ve rebel1soul çaldı dedi sen mi çaldın (ki sen çalsan bile söylemzsin) yoksa bu snin charı çalan arkadaşmı çaldı
??
Off bir de simdi boyle islerlemi ugrasicam arkadaslar ben warrock oyununda hic illegal bir sey yapmadim baskasinin emegine goz dikmedim dikmemde artik orasini bilemiyorum ama ben kimsenin charini calmadim tabii bana inanip inanmamak sizin elinizde ama ben kimsenin chari calmadim!
(10-07-2010 07:30 PM)rebel1soul Yazılan: [ -> ] (10-07-2010 07:27 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]rebel sana birşey sorucam benim arkdaş vardı aynı zamanda clan başkanıydı ve charı çalındı lwlini tam hatırlamıyorum bi gün oyuna bir girdim clandan atılmışım arkadaşa sordum niye attın die charım çalındı dedi ve rebel1soul çaldı dedi sen mi çaldın (ki sen çalsan bile söylemzsin) yoksa bu snin charı çalan arkadaşmı çaldı
??
Off bir de simdi boyle islerlemi ugrasicam arkadaslar ben warrock oyununda hic illegal bir sey yapmadim baskasinin emegine goz dikmedim dikmemde artik orasini bilemiyorum ama ben kimsenin charini calmadim tabii bana inanip inanmamak sizin elinizde ama ben kimsenin chari calmadim!
tmm arkadaş inanıyorum ama ozaman emin olmak için sorucam sadece senn char ne zaman çalındı ???
(10-07-2010 07:34 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ] (10-07-2010 07:30 PM)rebel1soul Yazılan: [ -> ] (10-07-2010 07:27 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]rebel sana birşey sorucam benim arkdaş vardı aynı zamanda clan başkanıydı ve charı çalındı lwlini tam hatırlamıyorum bi gün oyuna bir girdim clandan atılmışım arkadaşa sordum niye attın die charım çalındı dedi ve rebel1soul çaldı dedi sen mi çaldın (ki sen çalsan bile söylemzsin) yoksa bu snin charı çalan arkadaşmı çaldı
??
tmm arkadaş inanıyorum ama ozaman emin olmak için sorucam sadece senn char ne zaman çalındı ???
Bir kac gun once dur konu linkini veriyim orayida ayrintili oku ama bundan 2-3 hafta once basima bi kotu olay gelmisti belki ondan bahsediyorsundur ortagimin kuzeni benim charimin id pw ogrenip adamlarla takas etcem demis char calmis belki oyledir

dur linki atiyim orayida oku
Buradan Konuyu Oku
oooow pardon rebel

suç attıım için ama seni tanımıyorum sonuçta o yüzden bu arada beni hatırlamışsındır oyundan

psg ci
rebel kardeş geçmiş olsun.Yinede emeğini kurtaranlardansın bazıları charı çalınıp hiç alamayan var.Artk senden mutlusu yokdur