Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kitap Okumaya Başlamak(Kitap Önerisi)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Aziz Nesin öneririm.
(10-01-2010 08:41 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben kitap okumak istiyorum ama içimde istek yok. Nasıl desem kitap okumak istiyorum ama ilgimi çekmiyor. Şimdiye kadar ya 4 ya 5 tane kitap okumuşumdur. Bana ilgimi çekecek bi kaç kitap önerisinde bulunurmusunuz.. Sürükleyici olan. Mesela necip fazıl okumak istiyorum hangi kitabından başlayayım ? yada farklı bir yazarda olabilir. Konusu siyasi vb vb. serbest sürükleyici olsun yeter. Smile

4 veya 5 tane mi? O zaman sana Ömer Seyfettin öneririm Big Grin
Son Ada - zülfü livaneli
Stephen King okumanı tavsiye ederim korku,macera herşey var.Çoğu kitabı film oldu.
Bir de Sherlock Holmes Tavsiye ederim..
Hayranı olduğum iki yazardan bir tanesi Agatha Cristie ki duymuşsundur adını .
Özellikle Amin Maalouf tavsiye ederim ama .
Birkaç sene önce üç kitabını okumuştum, kitaplar içine çekiyor seni, sende ordaki bi' karaktermiş gibi hissediyorsun ve sonuna kadar sürükledi beni .
Semerkant - Doğunun Limanları - Afrikalı Leo isimleri de .
cervantes ın don kişot kitabı güzel öneririm
Türkler Dünyaya Nasıl Egemen Olurlar-Hilmi Tutar

Çok sürükleyici bir kitap.Kütüphane de okumuştum hergün sadece bu kitabı okumak için geliyordum.10 sayfa oku bir sürü şey öğreneceksin.
Operasyon Ergenekon-Şamil Tayyar,İki Darbe Arasında-İskender Pala,Suç Ve Ceza-Dostoyeski,Karargah-Mehmet Baransu,Metal Fırtına Serisi... gibi kitapları okuyup birşeylerin farkına varmalıyız.Bunları önenirim sana.En son okuduklarım bunlar..
Atilla İlhan'ın romanlarını tavsiye ediyorum.

Aşağıdaki kitapları tavsiye etmiyorum. Açık bir şekilde TSK alehine yazılmış kitaplardır.

(10-02-2010 11:09 AM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]Operasyon Ergenekon-Şamil Tayyar,İki Darbe Arasında-İskender Pala,Karargah-Mehmet Baransu
(10-02-2010 11:09 AM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]Operasyon Ergenekon-Şamil Tayyar,İki Darbe Arasında-İskender Pala,Suç Ve Ceza-Dostoyeski,Karargah-Mehmet Baransu,Metal Fırtına Serisi... gibi kitapları okuyup birşeylerin farkına varmalıyız.Bunları önenirim sana.En son okuduklarım bunlar..

Senin beynini yıkamışlar. Smile

Kitap istiyorsan, bir kitapçıya git ve 'bilim-kurgu' kitapları arıyorum de. O sana yolunu gösterecektir. Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler