Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kitap Okumaya Başlamak(Kitap Önerisi)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar ben kitap okumak istiyorum ama içimde istek yok. Nasıl desem kitap okumak istiyorum ama ilgimi çekmiyor. Şimdiye kadar ya 4 ya 5 tane kitap okumuşumdur. Bana ilgimi çekecek bi kaç kitap önerisinde bulunurmusunuz.. Sürükleyici olan. Mesela necip fazıl okumak istiyorum hangi kitabından başlayayım ? yada farklı bir yazarda olabilir. Konusu siyasi vb vb. serbest sürükleyici olsun yeter. Smile
(10-01-2010 08:41 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben kitap okumak istiyorum ama içimde istek yok. Nasıl desem kitap okumak istiyorum ama ilgimi çekmiyor. Şimdiye kadar ya 4 ya 5 tane kitap okumuşumdur. Bana ilgimi çekecek bi kaç kitap önerisinde bulunurmusunuz.. Sürükleyici olan. Mesela necip fazıl okumak istiyorum hangi kitabından başlayayım ? yada farklı bir yazarda olabilir. Konusu siyasi vb vb. serbest sürükleyici olsun yeter. Smile

Aynen Banada Böyle Kitaplar Lazım Mecbur Okutucaklar Smile Macera Kitapları Varsa Bekliyoruz Şimdiden Tşkler ..
Sınavda faydası çok oluyomuş ya Edebiyatta uzun paragraf sorularda Smile Hemde çok zevkli diyolar okumak ondan imreniyorumSmile
Hanefi Avcı-Haliç'te Yaşayan Simonlar Dün Devlet Bugün Cemaat
Ben Harry Potter serisini okumustum baya iyiydiBig Grin
(10-01-2010 08:41 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ben kitap okumak istiyorum ama içimde istek yok. Nasıl desem kitap okumak istiyorum ama ilgimi çekmiyor. Şimdiye kadar ya 4 ya 5 tane kitap okumuşumdur. Bana ilgimi çekecek bi kaç kitap önerisinde bulunurmusunuz.. Sürükleyici olan. Mesela necip fazıl okumak istiyorum hangi kitabından başlayayım ? yada farklı bir yazarda olabilir. Konusu siyasi vb vb. serbest sürükleyici olsun yeter. Smile

evet ya benimde içimde hiç istek yok bende okumak istiyorum.
(10-01-2010 08:51 PM)erdred Yazılan: [ -> ]Hanefi Avcı-Haliç'te Yaşayan Simonlar Dün Devlet Bugün Cemaat

608 Sayfa
Basım Tarihi 2010-08 Naptın sen ya ilk kez okuyacaz diyoruz 608 sayfa diyosun Big Grin
Okumayı Jules Verne ile öğrendim . Sürükleyici bi yazar . Onla başla derim .
(10-01-2010 09:01 PM)-LeqeNDo- Yazılan: [ -> ]
(10-01-2010 08:51 PM)erdred Yazılan: [ -> ]Hanefi Avcı-Haliç'te Yaşayan Simonlar Dün Devlet Bugün Cemaat

608 Sayfa
Basım Tarihi 2010-08 Naptın sen ya ilk kez okuyacaz diyoruz 608 sayfa diyosun Big Grin

Ben 5.sınıftayken 600 sayfa kitabı 4 günde okumuştum.
(10-01-2010 09:04 PM)0ksijen Yazılan: [ -> ]Okumayı Jules Verne ile öğrendim . Sürükleyici bi yazar . Onla başla derim .

Aynen.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler