Beyler herkeze iyi forumlar benim charımdan bazı ssler koymuşsunuz charda şuan ben yokum 9 yaşında bir çocuk oynuyor onun yaptıkları olabilir ben sanmış olanlarınız var black in açtıgı konuda yorumlara baktım Acıdım,yazık diye kelimeler var birdaha söyülüyorum ben böyle şeyler söylemem onun adına özür diliyorum arkadaşdan.
(09-25-2010 11:06 AM)arcyria Yazılan: [ -> ]Haha tabi tabi teletabi
Bak kendine çeki düzen ver bana - rep atıp durma 2 ifşa ettik diye seni yalan konuşma.
(09-25-2010 11:38 AM)House M.D. Yazılan: [ -> ]Herzaman öledir.
evet kardeş ya 9 yaşındaki çocuğun warrocktr admin mod aklı ne ercek hele bunun kardeşiyse xd
Bunun doğru olup olmadığını söyleyemem kimseyi de tutmuyorum ama 9 yaşında kuzenim knight'ta 76 lvl ve tamamen kendi kastı. 9 yaş diyip küçümsemeyin kerataları

Kim yaparsa yapsın senin charında yapılanlardan sen sorumlusundur. Madem çocuk aklı ermiyor oynatmayacaksın aç 1 lvl hesap oynasın.
Tartışma çıkarmaya yer aramayın!
- Şimdilik KİLİT.
accountun sorumluluğu sahibindedir. Accountta açıkcası kimin olduğunu ne biz bilebiliriz nede kim olduğunu kanıtlamaya çalışırız. Bu böyle bir düzenle gider. Eğerki o ben değilim diyorsan yapacağın şey o kişiyi accountuna sokmamaktır bu kadar basit.
(09-25-2010 11:58 AM)xescorpi Yazılan: [ -> ]Kim yaparsa yapsın senin charında yapılanlardan sen sorumlusundur. Madem çocuk aklı ermiyor oynatmayacaksın aç 1 lvl hesap oynasın.
+1
Açıkcası bende senin öyle birşey yazacağına inanmamıştım . Yinede charı 9 yaşında bir çocuğa yanında olmadan vermen yanlış