Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Önemli Bir bakın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler bilip bilmeden konuşmayın o çocuğun adı yasin hatta o oynuyor kendisi 9-10 yaşında bir şeyi bilmeden sallamayın çok ayıp ediyorsunuz hemde gıybete girer
(09-25-2010 12:01 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]accountun sorumluluğu sahibindedir. Accountta açıkcası kimin olduğunu ne biz bilebiliriz nede kim olduğunu kanıtlamaya çalışırız. Bu böyle bir düzenle gider. Eğerki o ben değilim diyorsan yapacağın şey o kişiyi accountuna sokmamaktır bu kadar basit.

Bu furkanda dostlukta yenilir "Kardeşim vardı" Smile Forumdan banlatır "Kardeşim vardı" Smile Arkadaşım senin kaç tane kardeşin var ? Tartışma yaratmıyorum merak ettim ? Smile
Ohooo saysan bitmez eve sığamıyorlar Smile

Sherlock

O hesap senin sorumluluğunda,malesef herkesin inanmasını bekleme biraz da empati kurmalısın.

Biz de kuruyoruz doğruluk payı tabi ki olabilir ama herkesin inanmasını bekleme.

TaTy

WarrockTR de hiçbir yetkisi olmamasına karşın bunu oyunda yalan yanlış olarak üstünlük sağlamak için söylüyorsa gerekeni yaparım.Hesapta kim oynamış bizi ilgilendirmez.Önemli olan davranışıdır.
@LoLKing
Alıntı:Acıdım,yazık diye kelimeler var birdaha söyülüyorum ben böyle şeyler söylemem onun adına özür diliyorum arkadaşdan.
Kendinizi acındıracak duruma düşürmemek için daha dikkatli olun.Ayrıca arkadaş özrünü dilemiş ve umarım 9 yaşındaki çocuğuda tembihler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler