09-20-2010, 12:38 AM
Uzun bir tatil döneminden sonra, heyecanla beklediğinize inandığım yeni eğitim ve öğretim hayatınıza tekrar dönüyorsunuz.Yüce Türk Milletinin en büyük umudu olan Yüce Türk gençleri, üstün sorumluluk anlayışıyla herşeyin en mükemmelini yapabilecek bilgelikte ve kararlılıktadır.
Türkiye Cumhuriyeti'ni daha ileri bir noktaya taşıma arzusuyla mücadele edeceğine inandığımız gençlerimiz, her türlü kararsızlıklardan ve yorgunluklardan bertaraf ettikleri ideallerini gerçekleştirmek için,üstün ahlaki değerlerinden ve yüce tarihinden ilham alacaklardır.
Her bir Türk gencinin üzerindeki sorumluluk, zamanı ve imkanları boşa çıkarmayacak kadar büyüktür.Bu gerçeğin farkında olarak, ümidini sizlere bağlamış Yüce Türk Milletini hayal kırıklığına uğratmayacağınıza eminim.
Asil Türk Milletinin değerli gençleriyle gurur duymaktayım.Sizlerin kararlılığı, Yüce Türk Milletinin beklentisidir.
Yolunuz açık, yüreğiniz cesaret ve umutla dolu olsun.
Eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla.
Türkiye Cumhuriyeti'ni daha ileri bir noktaya taşıma arzusuyla mücadele edeceğine inandığımız gençlerimiz, her türlü kararsızlıklardan ve yorgunluklardan bertaraf ettikleri ideallerini gerçekleştirmek için,üstün ahlaki değerlerinden ve yüce tarihinden ilham alacaklardır.
Her bir Türk gencinin üzerindeki sorumluluk, zamanı ve imkanları boşa çıkarmayacak kadar büyüktür.Bu gerçeğin farkında olarak, ümidini sizlere bağlamış Yüce Türk Milletini hayal kırıklığına uğratmayacağınıza eminim.
Asil Türk Milletinin değerli gençleriyle gurur duymaktayım.Sizlerin kararlılığı, Yüce Türk Milletinin beklentisidir.
Yolunuz açık, yüreğiniz cesaret ve umutla dolu olsun.
Eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla.
okuyanlara ve bizede oyun içi çocuk olmadan oynayacağımız saatlere