Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2010 - 2011 Eğitim ve Öğretim dönemi, Tüm Gençlerimize hayırlı olsun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-20-2010 04:12 PM)veciihii Yazılan: [ -> ]
(09-20-2010 03:44 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Harun abi öğretmenlere iyi dilekler yok mu yahu =)))

öğretmenlere de başarılar diliyorum kariyerlerinde

öğrencilerinde eğitim-öğretim hayatında başarılar

güzel 1 kişi bari çıktı beyfendi
(09-20-2010 03:44 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Harun abi öğretmenlere iyi dilekler yok mu yahu =)))

Yüce Türk Milletinin umudu olan gençlerimize önder olan Öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

Yeni Eğitim ve Öğretim dönemi, Öğretmenlerimizin öncülüğünde, Yüce Türk Milletine hayırlı olsun.

Saygılarımla.

Öğretmenler: Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.
Mustafa Kemal ATATÜRK

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
(09-21-2010 12:41 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]

Yüce Türk Milletinin umudu olan gençlerimize önder olan Öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

Yeni Eğitim ve Öğretim dönemi, Öğretmenlerimizin öncülüğünde, Yüce Türk Milletine hayırlı olsun.

Saygılarımla.

Öğretmenler: Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.
Mustafa Kemal ATATÜRK

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ışığında ilerliyoruz.Tüm cabamız bize bırakılan bu mukaddes emanete sahip çıkmak ve sahip çıkacak gençler yetiştirmek.saygılarımla...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler