(09-18-2010 12:26 AM)bercelan Yazılan: [ -> ]ya arkadaşlar anlamak bu kadar zırmu neden ss leri merak ediyorsunuz ben şifre almış olsam oyuna girer cephane bilgilrini silerim resme dikkatli bakarsanız nereden alıntı olduğunu anlarsınız
Bu işin ehli olan admin sana soruyor!Nerden buldun bu SSleri diye?Adam senin SSleri nasıl çektiğini bulsa sana sorar mı?Bence çok saçmalamışsın,burnuma kötü kokular geliyor.Bence bir an önce SSleri nerden bulduğunu söyle ve kendini akla

maalesef artık ss den banlanmıyor hesap..
video bile alsak %85 servar adı ve tam ekran alınmalı xfire programıyla..
son 1 tahminde bulunacağım.
bu ssleri çeken arkadaşlar hack sitelerinde reklam amaçlı yayınlamışlar sende o ssleri hile açtığı için ifşa amaçlı buraya koydun
(09-18-2010 12:26 AM)bercelan Yazılan: [ -> ]resme dikkatli bakarsanız nereden alıntı olduğunu anlarsınız
Resme dikkatli baktım ve nerden alıntı olduğunu anlamadım. Cahillik bende mi yoksa

anlamadım ben şimdi oyun adminimiyim ??
(09-18-2010 12:24 AM)Black Yazılan: [ -> ]bercelan adlı arkadaş oyunda hile var.Bu SS leri başka forumlardan veya arkadaşlarındamı aldın ? yoksa senmi çektin ?
Ona göre işlem yapacağız ancak bu SS leri ticket atsak dahi banlanma olasılığı %20 dir.
bunların hepsi %100 kanıt niteliğinde
(09-18-2010 12:40 AM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]son 1 tahminde bulunacağım.
bu ssleri çeken arkadaşlar hack sitelerinde reklam amaçlı yayınlamışlar sende o ssleri hile açtığı için ifşa amaçlı buraya koydun
Olabilir Bencede

Ama Hiçbişey Anlamadım Hala Gece Gece
Kafam Bulandı

Ya arkadaş,
Açtığın saçma sapan konu yüzünden 2 admini ve bizi uğraştırıyosun. O yüzden artık doğru düzgün bi cevap yazsan bence iyi edersin

evet arkadaşlar bu bir hack proğramı ile alınmış ss lerdir karşı pc ekranından resim görüntüsü alınmıştır.
nasıl alındığı konusuna gelince karşı pc ekranı karşımda ...
Arkadaşın kafa güzel sanırım^^