Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Adminleri Dikkat Oyunda Hile Var
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bence Kendisi Hack Açtı Smile Admin Banlamıyor Diye Bir Örnek Göstermek İstedi Wink
SİZLERİN SİTE ADMİNİ OLDUĞUNUZU BİLİYORUM ANCAK OYUNDA HİLE VARSA VE BUNUN KULLANIMI SERBEST İSE ADMİN OLARAK DEĞERLENDİRMEK SİZE KALMIŞ RESİM PLANDA
(09-18-2010 12:09 AM)bercelan Yazılan: [ -> ]SİZLERİN SİTE ADMİNİ OLDUĞUNUZU BİLİYORUM ANCAK OYUNDA HİLE VARSA VE BUNUN KULLANIMI SERBEST İSE ADMİN OLARAK DEĞERLENDİRMEK SİZE KALMIŞ RESİM PLANDA

??
Saçmalıyo.
bencede
Ya İnsanlar Neden Kendi Hack Sslerini Çeksinlerki ? Ss.gif
(09-18-2010 12:15 AM)SaRı LaCi Yazılan: [ -> ]Ya İnsanlar Neden Kendi Hack Sslerini Çeksinlerki ? Ss.gif

kafam allak bullak oldu Sad
(09-18-2010 12:18 AM)kokopupu Yazılan: [ -> ]
(09-18-2010 12:15 AM)SaRı LaCi Yazılan: [ -> ]Ya İnsanlar Neden Kendi Hack Sslerini Çeksinlerki ? Ss.gif

kafam allak bullak oldu Sad

Farksızım Wink

TaTy

bercelan adlı arkadaş oyunda hile var.Bu SS leri başka forumlardan veya arkadaşlarındamı aldın ? yoksa senmi çektin ?
Ona göre işlem yapacağız ancak bu SS leri ticket atsak dahi banlanma olasılığı %20 dir.
ya arkadaşlar anlamak bu kadar zırmu neden ss leri merak ediyorsunuz ben şifre almış olsam oyuna girer cephane bilgilrini silerim resme dikkatli bakarsanız nereden alıntı olduğunu anlarsınız
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler