YA BEYLER BEN CHARA 200 TL'DEN FAZLA PARA YATIRDIM BUGÜN BENİM CHARIMI BANLADILAR . YA HAYIR NE KÜFÜR EDERİM NE HACK KULLANIIRM ALLAH İÇİN YARDIM EDİN TİCKET ATIYIM BARİ DÜZELTİRLER . YA BEN EVE SIGMIYACAK KADAR İTEM YAPTIM BU CHARA. ALLAH İÇİN YARDIM EDİN TİCKET ATIYIM BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN
FFA Yaptıysan geçmiş olsun

http://warrocktr.com/forum/Konu-Kapat%C4...rne%C4%9Fi
Bu ticketın. Ayrıca konu adını vede mesajını düzgün yaz. Bir daha olursa uyarmam konuyu kitlerim. Kimse kör değil. Kocaman yazmana gerek yok. Ayrıca powerlevel yaparken 3 kez yakalandıysan ( yakalanınca haberin olmak zorunda değil ) accoutun banlanır.
Kardeş bunun açma yolu %1 kısacası geçmiş olsun....

İlk önce bir sakin ol.

Hiç kimsein account'unu durduk yere ban'lamazlar.Muhakkak bir şey yapmışsınıdır.Eğer ne yaptığını çok merak ediyorsan öğrenebilirsin.
Edit;Turgay konun ile alakalı aradağın cevapları bulabileceğin ticket'ın linkini vermiş.

YA YOK NE FFA'SI. GEÇEN SENEDE COK PARA YATIRDIM AKİBET34'E . YA NE BİÇİM BİR OYUNDUR . YOK ARKADAŞ OYNANMAZ Kİ BÖYLE OYUN. SEBEBSİZ YERE BAN MI OLUR .
Ben sana demiştim.
İlkinde gördüler çaktırmadılar demek ki, ikincide birşey demediler, üçte direk banned!
(01-28-2010 09:27 PM)muRdoc34 Yazılan: [ -> ]YA YOK NE FFA'SI. GEÇEN SENEDE COK PARA YATIRDIM AKİBET34'E . YA NE BİÇİM BİR OYUNDUR . YOK ARKADAŞ OYNANMAZ Kİ BÖYLE OYUN. SEBEBSİZ YERE BAN MI OLUR .
Ben de bu oyuna çok fazla para yatırdım benim account'um neden hala 2.5 senedir açık?

Ben bu oyunda banlandım 3.5 ay sonra charım açıldı

ümidini yetirme paso ticket
(01-28-2010 09:27 PM)muRdoc34 Yazılan: [ -> ]YA YOK NE FFA'SI. GEÇEN SENEDE COK PARA YATIRDIM AKİBET34'E . YA NE BİÇİM BİR OYUNDUR . YOK ARKADAŞ OYNANMAZ Kİ BÖYLE OYUN. SEBEBSİZ YERE BAN MI OLUR .
3. kez bu şekilde yazı yazarsan yüzümdeki tebessüm devam etmeyecek emin ol
(01-28-2010 09:28 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Ben sana demiştim. 
İlkinde gördüler çaktırmadılar demek ki, ikincide birşey demediler, üçte direk banned!
Admin açıklama yaptı

Ticket atmasanda olur bence.
Ayrıca K2 accountları banlarken retail varmı, dinarı çokmu, yeterince g1 almış mı diye bakmıyor.