Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ALLAH İÇİN BAKIN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çok para yatıranla az para yatıran arasındaki banlanma riskleri farkı 0.
Sen kendinden eminsen eğer bilgisayarında virüs olabilir.Hack shield virüs yüzünden acc. unu kapatmış olabilir.
Murdoc gerçekten ne olduğunu öğrenmek istiyor musun?Neden ban yediğini öğrenmek istiyor musun?
Pardon sinirden oldu hepsi.. GM acıklama yaptı derken Big Grin anlamadım kimden bahsettin ?
Eveet hemde çok istiyorum. Yanlışım varsa kabullenirim tabii ki .
(01-28-2010 09:36 PM)muRdoc34 Yazılan: [ -> ]Pardon sinirden oldu hepsi.. GM acıklama yaptı derken Big Grin anlamadım kimden bahsettin ?

Elimde SS'lerin var powerlevel yaparken ve ben bunları ticket aracılığı ile K2'la paylaştım.Yetti mi? :rolleyes:
Geçmiş olsun kardeş..
Aaa ? Peki.. Açılma imkanı var mı Big Grin
(01-28-2010 09:39 PM)neglector Yazılan: [ -> ]
(01-28-2010 09:36 PM)muRdoc34 Yazılan: [ -> ]Pardon sinirden oldu hepsi.. GM acıklama yaptı derken Big Grin anlamadım kimden bahsettin ?

Elimde SS'lerin var powerlevel yaparken ve ben bunları ticket aracılığı ile K2'la paylaştım.Yetti mi? :rolleyes:

Ajan gibisin.
Sağolasın yusuf.
En başta üzüldüm.Ticket at belki düzeltirler.Ancak şuna inanırım kimseyi durup dururken banlamazlar Wink
(01-28-2010 09:25 PM)muRdoc34 Yazılan: [ -> ]YA HAYIR NE KÜFÜR EDERİM NE HACK KULLANIIRM ALLAH İÇİN YARDIM EDİN TİCKET ATIYIM BARİ DÜZELTİRLER

(01-28-2010 09:27 PM)muRdoc34 Yazılan: [ -> ]YA YOK NE FFA'SI.YA NE BİÇİM BİR OYUNDUR . YOK ARKADAŞ OYNANMAZ Kİ BÖYLE OYUN. SEBEBSİZ YERE BAN MI OLUR .

(01-28-2010 09:40 PM)muRdoc34 Yazılan: [ -> ]Aaa ? Peki.. Açılma imkanı var mı Big Grin

3 cümlenini alt alta okusana bi.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler