Bugün oyun oynarken 4scorfield nickli dolandırıcı arkadaş aw kodu var dedi 7 günlük.Bende 3 günlük premium veririm dedim.Tamam dedik anlaştık msn verdim.Ekledi ben girdim aldım 3 days goldu.Sonra şifresiz sadece esn yi yolladım.Oda bana saçma sapan uydurduğu bir kod yolladı.Baktım geçersiz.Tamam dedi yanlıştı dedi 1 tane daha verdi bu sefer kullanılmış.Sonra birtane daha verdi bu sefer kod geçerli dedi ben eşyalarıma gelmişmi diye baktım baktım aw falan yok.Bana m7 kodu vermiş adam.Bu insana güvenmeyin.Karektersizin önde gidenidir.
Msn konuşmaları :
ESN şifresini vermediysen kullansana kendin
zaten şifre yoksa kullanamaz
Kullandırmam zaten de.Yaptığı hareket yanlış....
Sanal alemde kimseye güvenilmez

İşin iyi tarafından bak 30 günlük m7 kodun var

Hee mantıklıymış keşke kodu verseymişim dimi o kadar m7 vermiş adam??
Hata bence sende adam seni 2 defa kandırmaya çaılışmış sen her seferinde inanmışsın tek hatalı o değil sen illa beni dolandır demişisn
ama havandan m7'in oldu

Bende senin gibi 2 tane combat çaldırdım

Ama sonra akıllandım.Geçen gün Xm8 verdim 7 günlük aw50f aldım.Güvenilir insanlarla yapıcaksın.Ben başka forumdada takas konusu açmıştım.Sonra birisi oyundan PM attı takas yapalım die.Baktım adam 55 Lvl falan.TSde falan adminlerle yapalım die çok uğraştık ama sağolsun hiçbir admin veya mod buna yeltenmedi bile

Bizde başka bir mod la yaptık takası.Ancak fazla güvenli değildi.Ben mod a kodu verdim o da verdi.Önce ben denemesini istedim denedi oldu.Bana da verdi mod kodu ve kod oldu.Ama mesela karşıdaki adam mod a kodu yanlış verseydi?