Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dolandırıcı 4scorfield!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben takas yaparsam ya önceden tanıdığım vegüvendiğim insanlarla yaparım ya da forumda adminlerin huzurunda. Dolandırılmaya niyetim yok. Piyasada çok fazla dolandırıcı var.
benım tanıdıgım oyle insan cok adama 1+1:2 ay gold pre kodu verdım denedi kodları oldu oda bana charını verdi bende ark. verdim bu işler boyle tanıdıgından alacaksın hiç tanımadıgın birisinden kazık yersen forum ne yapsın o adama bu da sana ders olsun kimseyle yapmazsın artık kod takası inş. m045.gifm045.gif
Xm8 ininde ben dolandırmıştım artık abone oldular sanaobaaaaa
(09-16-2010 04:41 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]Bende senin gibi 2 tane combat çaldırdım Big Grin Ama sonra akıllandım.Geçen gün Xm8 verdim 7 günlük aw50f aldım.Güvenilir insanlarla yapıcaksın.Ben başka forumdada takas konusu açmıştım.Sonra birisi oyundan PM attı takas yapalım die.Baktım adam 55 Lvl falan.TSde falan adminlerle yapalım die çok uğraştık ama sağolsun hiçbir admin veya mod buna yeltenmedi bile Big Grin Bizde başka bir mod la yaptık takası.Ancak fazla güvenli değildi.Ben mod a kodu verdim o da verdi.Önce ben denemesini istedim denedi oldu.Bana da verdi mod kodu ve kod oldu.Ama mesela karşıdaki adam mod a kodu yanlış verseydi? Big Grin

mod kod kafam karıştı. Türkçeyi düzgün kullanalım.
(09-16-2010 04:07 PM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Sanal alemde kimseye güvenilmez Sad

Son Derece Haklısın.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler