Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Psikoiz HACK çıktı !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: screenshot178t.jpg]
Gördüğünüz gibi arkadaşlar croshair birleşik adamda oyun boyuncada böyleydi,arkadaşımız duvarları izliyor nerdeyse uçma edasına giricekti Smilem045.gif

[Resim: screenshot180m.jpg]

Hatta bilgisayarında hack olduğunu dahi itiraf etti...m045.gif

[Resim: screenshot181m.jpg]
Burdada hack hakkındakileri geniş biglilerini öne sürüyor ve itiraflarına devam ediyor.

[Resim: screenshot179uy.jpg]

[Resim: screenshot182p.jpg]

En sondada çektiğim ss leri göndermemem için tehditler yağdırıyor ve kendini küçük düşürmeye devam ediyor.m045.gif

Evet böyle insanlar içimizde barınıyor birde bana 28 yaşındayım diyor akıl yaşta değil baştadır diyorum ve gerisini yorumlarınıza bırakıyorum.....victory.gif
Bu adam da iyi refleks var derdim ama artık o sözümü geri alıyorum Smile
Psikoizi bende çok seveRdim özeLLikLe oynayışı çok hoşuma gideRdi ama bu habeRi duyduktan sonRa aRtık psikoiz benim için bitmiştir kusuRa bakma kaRdeşim m045.gif
(09-10-2010 06:43 PM)id0ntkn0wf Yazılan: [ -> ]Psikoizi bende çok seveRdim özeLLikLe oynayışı çok hoşuma gideRdi ama bu habeRi duyduktan sonRa aRtık psikoiz benim için bitmiştir kusuRa bakma kaRdeşim m045.gif

Hayatında önemli bi yeri mi vardı da bitti Big Grin
(09-10-2010 07:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(09-10-2010 06:43 PM)id0ntkn0wf Yazılan: [ -> ]Psikoizi bende çok seveRdim özeLLikLe oynayışı çok hoşuma gideRdi ama bu habeRi duyduktan sonRa aRtık psikoiz benim için bitmiştir kusuRa bakma kaRdeşim m045.gif

Hayatında önemli bi yeri mi vardı da bitti Big Grin

Seviyeli bi ilişki yaşadılar olmadı ayrıldılar Big Grin Big Grin
Foruma hoşgeldin ilk mesajın buysa vallah bravo Big GrinBig Grin İnsan ben geldim meraba der önce Big GrinBig GrinBig Grin

TaTy

heh bende tam bu konuyu arıyordum Smile eline sağlık kardeşim Smile victory.gif
yazık ömer yazık
Oyunda takmıştı bana , ciddiye bile almıyordum kendisini Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler