Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Psikoiz HACK çıktı !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaşlar ben psikoiz

bu yazıyı az önce gördüm sınagirity denen şahısla özel olarak muhatap bile olmak istemiyorum bu yazdıklarımdan kesinlikle kendi üzerine bir şey alınmasın zira zaten özel muhabbetlerde gerekli uyarıyı ben kendisine yaptım ama yaşı gereği anlyamadı o yüzden muhatap bile almıyorum. kendisine defalarca sordum hatta ilk öncesinde warrockhit de bu ss leri yaptı wearrockhitin admini ile görüştük ve yaptığı bütün ss ler silindi. konuşmaların sadece bir kısmını almış diğer kısmı kalmış. onlarıda size ben aktarayım. evet hack kullandım bunu itiraf ediyorum ama bir yada 2 kez deneme amaçlı pc me koydum. bana sordular hack kullandın mı bende asla yalan sölemem başka bir çarla bu millet hacki nasıl kullanıo die girdim kullandım. ama asla retailli çarımda Psikoiz isimli kullanıcıda bir kez bile hack açılmadı. hatta görüldüğü üzere ilk ss de bana kullandınmı yemin edermisin dio ben kullanmadım diyorum orda zaten herşeyi açıklıo. sonraki arada olan konuşmanın ss sni almamışlar ve koymamışlar. bu oyunu uzun süre oynayıp da hacki denemeyen yoktur dedim. hatta benle bu konuşmayı yapan yeni bir oyuncu daha vardı onada söledim mutlaka denersin die. ben bunlara bunu anlatmya çalıştım ama malesef yaşları gereği anlamadılar. beni bu oyunda çoğu tanır. rayligh da çok iyi bilir. onun konuşmalarına da saygı duyuyrorum ben küfür ediyorum die benle çok uğraştı küfür etmem sebebimide rayligh çok iyi bilir hack olanlara karşı ediyorken küfürü neden kendim bu çarda hack açayım_??? bu konuyla ilgili madem ki ss alacaksın sadece 1 ss mi alınır. orda büyük ihtimalle ya bug var ben bile anlayamadım yada kendi hack buldu açtı çünkü orda silah dolduruyorum.. o ss asla kanıt olarak kullanılamaz. ben yalan söyleyecek olsaydım onlara hiç hack kullamadım derdim... o yüzden beni tanıyanların lütfen aynı şekilde tanımalarına devam etmelerini istiyorum.. saygılarımla... ömer..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler