Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GamersFirst-Earn Free G1 Bölümü[Bakın]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bizim niye böyle bir tanıdığımız yok Big Grin
Bende denedim oluyor.Ama 4G1'de dilenciye sadaka vermek gibi.Bende IP'mi değiştirsem mi acabaSmile
(09-06-2010 04:14 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Valla ad vermeyim ama arkadaşım 10400 G1 yaptı hesabı satacak büyük ihtimalle totos.gif

Kaç saat çalıştı da bu işi yaptı?Ss.gif
(09-06-2010 09:50 AM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]
(09-06-2010 04:14 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Valla ad vermeyim ama arkadaşım 10400 G1 yaptı hesabı satacak büyük ihtimalle totos.gif

Kaç saat çalıştı da bu işi yaptı?Ss.gif

şu arkadaşın niye bize söylemiyor taktiği.para vereceğime oturur g1 kasarım.Vaktim bol
denedim gelmediSad
Bi taktik versin şu arkadaşın bize ama bu konuda taktik verirse Özden Abi çok kızar Smile
O arkadaşın forumda takılıyor mu ? Takılıyorsa nicki nedir?? Big GrinBig GrinBig Grin

Sherlock

Arkadaşlar öğretmekle alakası yok ki ; IP değiştiren programlarla G1 e gireceksiniz o reklamlardaki sitelere üye olacaksınız.Bazen veriyor G1 bazen vermiyor.

İpucu : Alman IPlerinde iş var victory.gif
Biliyorum o taktiği de onu da Smile

IP'mi değişmeden kışın da böle bi etkinlik vardı,3 denedim 6g1 verdi Big GrinBig Grin
(09-06-2010 05:20 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar öğretmekle alakası yok ki ; IP değiştiren programlarla G1 e gireceksiniz o reklamlardaki sitelere üye olacaksınız.Bazen veriyor G1 bazen vermiyor.

İpucu : Alman IPlerinde iş var victory.gif

Alamancılarda iş var diyorsun yani AlperBig GrinBig Grin

Eve gidince bir deneyim bakayımSmile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler