Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GamersFirst-Earn Free G1 Bölümü[Bakın]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar K2 ticket cevabı attığında cevabın en altında Free Earn G1 diyordu ve altında link vardı.Buraya girdim ufaktan bir deneme yapmak için 5 G1 veren Darkorbit oyununa tıkladım sonra üye oldum sonra sayfayı yeniledim G1 Bakiyesi:0 iken 4 olmuş diğer siteleri denedim ama olmadı kimisi üye almıyor falan filan.İsteyen girsin denesin olursa da bizimle paylaşsın lütfen.
NOT:Kesinlikle Fake tarzı bir düzmece değildir Smile İsteyen direk googledan aratıpta girsin victory.gif
[Resim: freeearng1.jpg]
[Resim: freeearng12.jpg]
Zaman kaybı.

Sherlock

Farklı ülkelerde daha çok reklam var ; arkadaşlarım farklı IP'lerle girip arada G1 kasıyorlar ama uğraştırıcı biraz victory.gif
(09-06-2010 03:58 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Farklı ülkelerde daha çok reklam var ; arkadaşlarım farklı IP'lerle girip arada G1 kasıyorlar ama uğraştırıcı biraz victory.gif

Duymuştum Proxy ayarlarını değiştirip giriyormuşsun forumda buna benzer konu paylaşsak çok kişinin duasını alırız yani Smile Sadece 4 G1 Kazanabildim Yuppi Big Grin Big Grin
O 4 g1 bana gelmedi.

Sherlock

Valla ad vermeyim ama arkadaşım 10400 G1 yaptı hesabı satacak büyük ihtimalle totos.gif
(09-06-2010 04:14 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Valla ad vermeyim ama arkadaşım 10400 G1 yaptı hesabı satacak büyük ihtimalle totos.gif

Yuh Ss.gif
(09-06-2010 04:14 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Valla ad vermeyim ama arkadaşım 10400 G1 yaptı hesabı satacak büyük ihtimalle totos.gif

Yok artık Big Grin
(09-06-2010 04:20 AM)Vorsicht33 Yazılan: [ -> ]

Yuh Ss.gif

Biliyorum sanki o arkadaşı , ama olmayabilirde ARTİST
O arkadaş neden bize birkaç taktik vermiyor? Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler