(09-04-2010 10:13 AM)cmmddmm Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar o charın sahibi benim clanımda o odada bende vardım ve o an o charda oynayan başka birisi o oynayan arkadaşıda tanıyorum hemde çok iyi tanıyorum hack açmıycağından adım gibi eminim ama bu işin peşini bırakmıycam 76 lwl bi chara bu kadar basitçe iftira atılması çok üzdü beni bu videoları kim koyduysa bugün progametürk ts'sine gelip beni bulurlarsa sevinirim ismim kktcmmddmm....
Bu bi' iftira değil kardeş adam gerçekleri göz önüne sermiş, charda kim olduğu kimseyi ilgilendirmiyor, hack açılmış işte sende görüyorsun yani. Ticket olarak göndereceğim gönderenler varsa bile ben yinede göndereceğim.
(09-04-2010 10:50 AM)PiiZ Yazılan: [ -> ] (09-04-2010 10:13 AM)cmmddmm Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar o charın sahibi benim clanımda o odada bende vardım ve o an o charda oynayan başka birisi o oynayan arkadaşıda tanıyorum hemde çok iyi tanıyorum hack açmıycağından adım gibi eminim ama bu işin peşini bırakmıycam 76 lwl bi chara bu kadar basitçe iftira atılması çok üzdü beni bu videoları kim koyduysa bugün progametürk ts'sine gelip beni bulurlarsa sevinirim ismim kktcmmddmm....
Bu bi' iftira değil kardeş adam gerçekleri göz önüne sermiş, charda kim olduğu kimseyi ilgilendirmiyor, hack açılmış işte sende görüyorsun yani. Ticket olarak göndereceğim gönderenler varsa bile ben yinede göndereceğim.
arkadaşım bak konuyu bilmeden iş yapıosunuz madem o kadar eminsiniz progameturk ts'sine gelin konuyu konuşalım o an charda olan kişi cross normal sadece biz cross'u birleşik görüyoruz adam olayın farkında değil
(09-04-2010 10:53 AM)cmmddmm Yazılan: [ -> ] (09-04-2010 10:50 AM)PiiZ Yazılan: [ -> ] (09-04-2010 10:13 AM)cmmddmm Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar o charın sahibi benim clanımda o odada bende vardım ve o an o charda oynayan başka birisi o oynayan arkadaşıda tanıyorum hemde çok iyi tanıyorum hack açmıycağından adım gibi eminim ama bu işin peşini bırakmıycam 76 lwl bi chara bu kadar basitçe iftira atılması çok üzdü beni bu videoları kim koyduysa bugün progametürk ts'sine gelip beni bulurlarsa sevinirim ismim kktcmmddmm....
arkadaşım bak konuyu bilmeden iş yapıosunuz madem o kadar eminsiniz progameturk ts'sine gelin konuyu konuşalım o an charda olan kişi cross normal sadece biz cross'u birleşik görüyoruz adam olayın farkında değil
Gönderdim kardeşim ticketı bende mic. yok ancak progameturkte yazılı olarak konuşabiliriz. At özelden server giriş numaralarını.
Allah allah sahibi degildir bence.
76 lwlde hack acmak için ya akılsız olmak lazım yada carın calınması lazım ben ops sayfasını eklersen nc atıp gıdersın dıye koymadım adam carı satmaya kalkarsa alacak kısı ıcın bı yardımım dokunsun dıye ops sayfası koydum.