Büyük ihtimal "volek" de açık ; yok artık ilk defa bu kadar yüksek levellı hacker görüyorum şu 4 yılda
DipNot: Yalnız kendinin ve diğer oyuncuların cross'u göstermeseydin hack değil diyebilirdim ama Allah'tan çekmişsiniz.
yıh yıh yıh lakoçyalı olmasın bu

yalnız adam bombaları hep aynı yere atıyor tamamen teknik oynuyor. ben burda hack pozisyonu goremedım.
(09-04-2010 04:18 AM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]yalnız adam bombaları hep aynı yere atıyor tamamen teknik oynuyor. ben burda hack pozisyonu goremedım.
Cros'a Bakmayı denedin mi ?
Bence charda sahibi oynamıyo 76 lvl bi adam cross hack kadar acemice bi hack kullanmaz.Ama sonuçta charında açılan hacktende edilen küfürden de o mesül...
1. yi 30. saniyeye kadar izleyebildim.Yeterli sanırım.Yazık.
Arkadaşlar o charın sahibi benim clanımda o odada bende vardım ve o an o charda oynayan başka birisi o oynayan arkadaşıda tanıyorum hemde çok iyi tanıyorum hack açmıycağından adım gibi eminim ama bu işin peşini bırakmıycam 76 lwl bi chara bu kadar basitçe iftira atılması çok üzdü beni bu videoları kim koyduysa bugün progametürk ts'sine gelip beni bulurlarsa sevinirim ismim kktcmmddmm....
(09-04-2010 04:35 AM)Breezy Yazılan: [ -> ] (09-04-2010 04:18 AM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]yalnız adam bombaları hep aynı yere atıyor tamamen teknik oynuyor. ben burda hack pozisyonu goremedım.
Cros'a Bakmayı denedin mi ?
sonradan gordum çok yazık