Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu nasıl buldunuz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Warrocktan sıkılanlar için güzel bir alternatif .

Warrocku hile yüzünden bıraktım . Bu oyunda HENÜZ hilenin olmaması güzel . Tam sürüm neleri gösterir bilemem .

Tam sürüm gelinceye kadar devam ederim . Bu oyundada uçanlar olursa bırakırım büyük ihtimal . Zaman ne gösterir bilemem tabi Smile
Merhaba arkadaslar.

Ben de yeni katildim foruma. Baska oyunlarin da forumlari oldugunu gorunce ilgimi cekti bi bakayim dedim.

Combatarms, Crossfire ve Ava oynamisligim var yurt disi sunucularinda ama ne bileyim AVA cok kasiyor Cross desen grafikleri eh iste.

Combatarms oynuyordum biraz guzel oyun ama bazen ping sorunu yasiyorum.

baska forumlara da baktim sanirim Point'in sunuculari Turkiyedeymis. Turkiye disindan baglananlar oda baskani olmadigi surece hic ping yasanmiyormus.

Suan indiriyorum oyunu bakacagim ben de.
Oyundaki nick'im GoNzaLeZ bu forumdan birileri eklesinde oynayalım Smile
kurosowa Point Blank'te Gm misin? GM_kurosowa diye bi GM gördüm bugun sanırım. Wink
Birde nereden arkadaşlık ekleniyor? Ben de bi clana girmeye çalıştım. sanırım onay bekliyor. olmazsa kendi clanımızı mı kursak? victory.gif
theRealTurk şu an rütbem yetmiyor sanırım klan kurmak için, seni buluyim ben oyundan biraz kasalım klan kuralım Smile
Kötü bence beyfendi
totos.giftotos.giftotos.gif

http://www.facebook.com/pointblanktr?ref...5903109748

adamların koyduğu tebrik mesajına bakar mısınız Big GrinBig GrinBig Grin
totos.giftotos.giftotos.giftotos.gif
Oyun süper bence kardeş ping ve hack sorunu yok....
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler