Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu nasıl buldunuz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Forumunuza yeni üye oldum, uzun zamandır farklı nicklerle war rock oynamışlığım var point blank'i duyunca indirip denedim bence çok güzel bir oyun yapmışlar. Siz neler düşünüyorsunuz sizce oyunu kasmaya başlamalımıyım ?

Hani başka bir oyuna geçmek biraz zor oluyor ama grafikleri beni etkiledi, gerçi şu an test aşaması deniyor ama karakterler filan kalıcakmış galiba.-. Nasıl buradan oynayanınız varmı?
Forum Admin ve Modlarından oynayanlar vardı sanırsam Smile
Ben Warrockdan Başka Oyun Bilmem Big Grin
Sayın arkadaşım benim tavsiyem bad company 2 al bu oyunu oynamaya başla grafikleri olsun içeriği olsun harika bir oyun fakat oyunu orjinal almalısın yoksa multiplayer oynayamazsın.3-4 aydır ben oynuyorum oyunu gerçekten güzel.ben bu oyunun orjinali alıp oynamaya başladığım zaman warrock oynadığım lvl kastığım günlere acıdım..
Clan bile kurduk beyfendi
(09-03-2010 03:00 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]Ben Warrockdan Başka Oyun Bilmem Big Grin

Ölene Kadar Big Grin

TaTy

Point Blank güzel bir oyun hâlâ oynuyoruz.
(09-03-2010 04:58 PM)Black Yazılan: [ -> ]Point Blank güzel bir oyun hâlâ oynuyoruz.

Bende hala oynuyorum bi clana alır insan mehmet abi =)
Karakterler kalıcak, Dün itibariyle (02Eylül de bayan karakterler geldi 1 gün 6.5K 7gün 30k mı ne öle bişi Smile
Yeni bi' tane harita geldi.

Tam sürüme EYLÜL sonu geçilecek.
Ticket sistemi falan gelicek tam sürümde.

TaTy

(09-03-2010 05:05 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(09-03-2010 04:58 PM)Black Yazılan: [ -> ]Point Blank güzel bir oyun hâlâ oynuyoruz.

Bende hala oynuyorum bi clana alır insan mehmet abi =)
Flap1x senmisin ?
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Bad Company 2'yi oynadım gerçekten sürükleyici bir oyun ama gözlerim çok fazla yoruyor (malumunuz kocaaamaan alanlar, çok detay) Gözü az yoracak bir oyun arıyordum. Oynamaya devam edicem Point Blank'i, eğer işin ucunu bırakmazlarsa güzel bir oyun olucağa benziyor.

@dumluc4 : Bende pek bilmiyordum warrock'tan başka oyun Smile Açıkçası hilelerin çoğalması ve grafiklerin artık yetmemeye başladığını gördükçe biraz soğudum. Her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacaktır warrocuk'un totos.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler