09-02-2010, 03:33 PM
Öncelikle bütün site moderatörlerinden ve adminlerinden özür diliyorum bu konuyu açtığım için. İşinize karışmak gibi olmasın ama kendimi tutamadım affedin.
Konu şudur; WarRockTR forumunda en az 4 kere küfür bölümü ile ilgili konu açıldı tartışıldı ve bir sonuca varıldı o da şudur; "Küfür Bölümü Forumdan Kalkacak".
Forumda o kadar çok ikaz, uyarı verilse de kimse bunları takmıyor nedense.
Hergün en az 2 veya 3 tane küfür konusu açılıyor ve her küfür konularının altında yöneticiler ve bazı değerli forum üyeleri de dahil; "Küfür Bölümü Forumdan Kalktı" şeklinde hergün bu uyarı dile geliyor ve yöneticilerimiz konuyu kiliyliyor içeriği de siliyorlar.
Ama nedense bu kadar uyarıya rağmen konular açılmaya devam etmekte.
Bu sorunun bir son bulmasını gerektiğini düşünüyorum, yine tekrarlıyorum işinize karışmak gibi olmasın ancak kendimi tutamıyorum.
Forumda "Küfür Eden Oyuncular" diye bir bölüm vardı o kalktı demin biri konu açmış baktım ta gitmiş "İlginç Screenshot" bölümüne küfür konusu açmış.
Yani nedir bu inat anlamıyorum.
İnşallah bu sorun son bulur ve forum düzenide alt üst olmaz.
Bu sorunu değerli WarRockTR yöneticilerinin çözeceğinden adım gibi eminim o konuda hiçbir güven problemim yok.
Benden bu kadar, ben sadece şikayetimi dile getirdim.
Bu yazıyı eminim birkaç kişi okumayacak ama yöneticilerin okuyacağını biliyorum.
Herkese iyi günler dilerim.
EGE.
Konu şudur; WarRockTR forumunda en az 4 kere küfür bölümü ile ilgili konu açıldı tartışıldı ve bir sonuca varıldı o da şudur; "Küfür Bölümü Forumdan Kalkacak".
Forumda o kadar çok ikaz, uyarı verilse de kimse bunları takmıyor nedense.
Hergün en az 2 veya 3 tane küfür konusu açılıyor ve her küfür konularının altında yöneticiler ve bazı değerli forum üyeleri de dahil; "Küfür Bölümü Forumdan Kalktı" şeklinde hergün bu uyarı dile geliyor ve yöneticilerimiz konuyu kiliyliyor içeriği de siliyorlar.
Ama nedense bu kadar uyarıya rağmen konular açılmaya devam etmekte.
Bu sorunun bir son bulmasını gerektiğini düşünüyorum, yine tekrarlıyorum işinize karışmak gibi olmasın ancak kendimi tutamıyorum.
Forumda "Küfür Eden Oyuncular" diye bir bölüm vardı o kalktı demin biri konu açmış baktım ta gitmiş "İlginç Screenshot" bölümüne küfür konusu açmış.
Yani nedir bu inat anlamıyorum.
İnşallah bu sorun son bulur ve forum düzenide alt üst olmaz.
Bu sorunu değerli WarRockTR yöneticilerinin çözeceğinden adım gibi eminim o konuda hiçbir güven problemim yok.
Benden bu kadar, ben sadece şikayetimi dile getirdim.
Bu yazıyı eminim birkaç kişi okumayacak ama yöneticilerin okuyacağını biliyorum.
Herkese iyi günler dilerim.
EGE.
Orada küfür konularıyla ilgili bir madde göremedim ben.