ama bence bir küfür bölümüde olmalı ha ( şahsi düşüncem ) kimin ne olduğunu herkes görmeli; istemeyen girmez bakmaz, ama merak eden girer kimin ne olduğunu da terbiyesini de görür.
Esasında küfürü niye ediyoruz diye kendinize sordunuzmu hiç ?
-Ben sordum bu warrock oyunu veyatta hileli bir online oyun,
artık dayanılmaz hal aldıgından sinirleniyorsun ,sinirini atlatmak için de
karşıdaki kişiye küfür veyatta aletlerden birşey kırıyorsunuz veya herhangibiryeri yumrukluyorsunuz.
Eyer bu online oyunlar oynanmazsa bence ne küfür edilir nede birbirimizi
böyle kırmayız bence siz ne düşünürsünüz bilemem ama kendi üzerimde uyguladım bayağı da
yararı oldu çok küfür ve etrafa saldırıyordum warrock oynarken ,oyunu azalttım şuan normalim
daha doğrusu oyunu bırakdım gibi birşey arkadaşlar bunu bi düşünün kendinize zarar veriyorsunuz
Bu k2 nin hilecisi bitmez hile oldukcada oyunda küfür küfür küfür başka birşey olmaz emin olun.
(09-02-2010 05:07 PM)g3n3r4ll1 Yazılan: [ -> ] Esasında küfürü niye ediyoruz diye kendinize sordunuzmu hiç ?
-Ben sordum bu warrock oyunu veyatta hileli bir online oyun,
artık dayanılmaz hal aldıgından sinirleniyorsun ,sinirini atlatmak için de
karşıdaki kişiye küfür veyatta aletlerden birşey kırıyorsunuz veya herhangibiryeri yumrukluyorsunuz.
Eyer bu online oyunlar oynanmazsa bence ne küfür edilir nede birbirimizi
böyle kırmayız bence siz ne düşünürsünüz bilemem ama kendi üzerimde uyguladım bayağı da
yararı oldu çok küfür ve etrafa saldırıyordum warrock oynarken ,oyunu azalttım şuan normalim
daha doğrusu oyunu bırakdım gibi birşey arkadaşlar bunu bi düşünün kendinize zarar veriyorsunuz
Bu k2 nin hilecisi bitmez hile oldukcada oyunda küfür küfür küfür başka birşey olmaz emin olun.
Ya şu konuyu okumadan yorum yapmasan? Ben neden Küfür Ediyorsunuz diye bir başlıkta yazmadım içerikde yazmadım iyice oku anlamadıysan 10 kere oku ona göre yorum yaz. Senin yorumun bu konuya göre saçma.
Ayrıca burada kimsenin gözlük numarası 40 falan değildir yazını okadar büyük yazmana gerek yoktu.
Ya şu konuyu okumadan yorum yapmasan? Ben neden Küfür Ediyorsunuz diye bir başlıkta yazmadım içerikde yazmadım iyice oku anlamadıysan 10 kere oku ona göre yorum yaz. Senin yorumun bu konuya göre saçma.
Ayrıca burada kimsenin gözlük numarası 40 falan değildir yazını okadar büyük yazmana gerek yoktu.
aynen ya sanki körüz,gözümüze sokuyorsun.Burada şikayet edilen küfüre değil forumda paylaşılması.Konuyu anlamadan yazmak için yorum yazıyorsunuz ha.Arkadaşım sorun sende galiba bence bir doktora görün hiperaktif olabilirsin ^^