Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lvl Düşmesi Veya Ban
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bir arkadaşım geçenlerde KD mi görünce dediki geçen 2 tane 70+ adam ban yedi yok swapmış falan dedi.Bana da dedi ki sende ban yersin yada lvl düşürürler seni swapcı sanarlar dedi.Arkadaşlar ben hiçbir zaman haksız yere,beleşe,hackle vs. adam vurmadım KD min hepsini alnımın akıyla yaptım ben 4-5 Lvlken KDem 0.98 di Smile Sizce arkadaşımın dediği doğru mudur beni bi aydınlatın,sözleri moralimi bozdu Smile
Sana öyle diyen biri ise sözünün doğruluğundan bile şüphe duy merak etme iyiler mutlaka kazanır.DOST

Sherlock

Alakası yok GM oturup 70+ ları takip edip teker teker neden banlasın ? Kaldı ki 70 + olunca daha çok premium ve dinar harcıyor bu da K2 ' ye yarar sağlarken neden böyle bir şey yapsın ? Amaç ne olabilir ki sanki ?
TrWarrior doğru söylüyo
ya sen takma hiç onu seni kıskanıpda soylemiştir yani seni bole şüpheye düşürüp snn kd ni düşürmeye calısıcak ola bilir kanma oyle kişilere ((: eger bnn dedigim gibi ise kesinlikle baglantılarını felan kes o adamla >Big Grin kıskancdan adam olams yani arkadasın bile seni ksıkanıyosa Big Grin ^^ dimi benm arkadasım war hic kıskanmıyor bile ve cok ii dostuz onda bişi olmamsına ramen ^^
Ben clanımdan bir abimin söylediğini aktarayım. 70+ adamları boş yere 1 levele düşürüyolarmış veya banlıyolarmış.Bunun sebebi de yüksek levelli adamların adminlerin yerine geçmesini önlemekmiş. Ne kadar doğru bilemem ama ben sadece clandaki abimin söylediğini aktarıyorum.70+ bir adamın %1 almak için ne kadar süre oynadığını tahmin bile edemiyorum.

Sherlock

Oyunda 80 olan yok ki neden korkuyor GM'ler ; sanki yetkileri yok da GM ler engelleyemez bu durumu. m045.gif
Bişi olmaz merak etme oynunu oynamaya devam etvictory.gif
alakası yok p0ortakalı kardeşime vermeden 2.97 kdsi vardı şimdi 2.70 lerde olsada ban yemez -ki- fore1gner +70 5.xx kdyle oynuyor (Y)
Almanya da 80+ var diye biliyordum,onlar da mı fıs oldu Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler