gm yerini almak saçma geldi bana. gmlerin yetkisi mi geliyor 100 olunca herkese.benim bildiğim düzgün oynayana bişi olmuyor bu oyunda düşenlerin illaki bir sebebi vardır.
(08-30-2010 05:39 AM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Ben clanımdan bir abimin söylediğini aktarayım. 70+ adamları boş yere 1 levele düşürüyolarmış veya banlıyolarmış.Bunun sebebi de yüksek levelli adamların adminlerin yerine geçmesini önlemekmiş. Ne kadar doğru bilemem ama ben sadece clandaki abimin söylediğini aktarıyorum.70+ bir adamın %1 almak için ne kadar süre oynadığını tahmin bile edemiyorum.
yok öyle bir dünya arkadaşlar saçmalamayın

Yok 100 level olunca GM oluyorsun falan

Daha neler
(08-30-2010 10:19 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Almanya da 80+ var diye biliyordum,onlar da mı fıs oldu 
Onlar Resmi Mod
(08-30-2010 04:14 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Alakası yok GM oturup 70+ ları takip edip teker teker neden banlasın ? Kaldı ki 70 + olunca daha çok premium ve dinar harcıyor bu da K2 ' ye yarar sağlarken neden böyle bir şey yapsın ? Amaç ne olabilir ki sanki ?
amacını bilemem ama banlıyorlar wuf ta iken ilk önce Molku4evaa(eco) 69 da lvl i düştü 2 gün sonra ben 70 oldum aynı duruma düşürdüler üstelik harcamalarımda gayet ıyıyken Ve çarda Retaıldı tabı
(08-30-2010 10:19 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Almanya da 80+ var diye biliyordum,onlar da mı fıs oldu 
almanyamı bılmem ama pezjoe dıye bırı vardı cıft yıldız turuncuydu yanlıs hatırlamıyorsam.onu ındırmısler dıye duyduk 2 3 tane daha oyle yuksek lvl haberı geldı arkasından biz
Bende inanmamıştım zaten.