Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lvl Düşmesi Veya Ban
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
gm yerini almak saçma geldi bana. gmlerin yetkisi mi geliyor 100 olunca herkese.benim bildiğim düzgün oynayana bişi olmuyor bu oyunda düşenlerin illaki bir sebebi vardır.
hiç takılma Smile
(08-30-2010 05:39 AM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Ben clanımdan bir abimin söylediğini aktarayım. 70+ adamları boş yere 1 levele düşürüyolarmış veya banlıyolarmış.Bunun sebebi de yüksek levelli adamların adminlerin yerine geçmesini önlemekmiş. Ne kadar doğru bilemem ama ben sadece clandaki abimin söylediğini aktarıyorum.70+ bir adamın %1 almak için ne kadar süre oynadığını tahmin bile edemiyorum.

yok öyle bir dünya arkadaşlar saçmalamayın Big Grin Yok 100 level olunca GM oluyorsun falan Big GrinBig Grin Daha neler Big Grin

(08-30-2010 10:19 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Almanya da 80+ var diye biliyordum,onlar da mı fıs oldu Big Grin

Onlar Resmi Mod
(08-30-2010 04:14 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Alakası yok GM oturup 70+ ları takip edip teker teker neden banlasın ? Kaldı ki 70 + olunca daha çok premium ve dinar harcıyor bu da K2 ' ye yarar sağlarken neden böyle bir şey yapsın ? Amaç ne olabilir ki sanki ?

amacını bilemem ama banlıyorlar wuf ta iken ilk önce Molku4evaa(eco) 69 da lvl i düştü 2 gün sonra ben 70 oldum aynı duruma düşürdüler üstelik harcamalarımda gayet ıyıyken Ve çarda Retaıldı tabı
(08-30-2010 10:19 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Almanya da 80+ var diye biliyordum,onlar da mı fıs oldu Big Grin

almanyamı bılmem ama pezjoe dıye bırı vardı cıft yıldız turuncuydu yanlıs hatırlamıyorsam.onu ındırmısler dıye duyduk 2 3 tane daha oyle yuksek lvl haberı geldı arkasından biz
Bende inanmamıştım zaten.victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler