08-28-2010, 10:48 PM
Evet bu yıl LYS sınavına girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Bunun ardından forumumuzda görevli olup bu yıl bu sınava girecek arkadaşların 1 yıllığına görevlerini alma kararı aldım. 1 yıl boyunca forum + lys'nin ne kadar zorlu bir maraton olduğunu çok iyi gördüm. Ben gerek ilk zamanda tek admin olduğum için biraz burayada abandım ama istediğim mekatroniği 5 puan ile kaçırıp aynı üniversitenin makine bölümüne girdim. Üzgün müyüm hayır burasıda iyi ama keşke mekatronik olsaydı demeden kendimi alamıyorum. Bu bir oyun vede bu sebeble forumumuzda gorevli olup bu yıl bu sınava girecek arkadaslar 1 yıllıgına aramızdan ayrılıyorlar
Adminimiz -->> Vidanjör
Yardımcı Adminimiz -->> Göktuğ Kara
Forum Moderatörlerimiz olan -->> Alican Balık SinanYksl
bu 4 arkadaşımız sınavdan döndükleri zaman arzu ederlerse rütbeleri geri verilecektir.
-- Malum 4 kişiyi 1 yıllığına aramızdan ayırmak zorundayız. Bu sebeble forumda bir mod alımı yapabiliriz.
Bu zamana kadar verdikleri emekler için bu arkadaşlara sonsuz teşekkürler umarım istedikleri yerleri kazanıp geri gelirler =)
Adminimiz -->> Vidanjör
Yardımcı Adminimiz -->> Göktuğ Kara
Forum Moderatörlerimiz olan -->> Alican Balık SinanYksl
bu 4 arkadaşımız sınavdan döndükleri zaman arzu ederlerse rütbeleri geri verilecektir.
-- Malum 4 kişiyi 1 yıllığına aramızdan ayırmak zorundayız. Bu sebeble forumda bir mod alımı yapabiliriz.
Bu zamana kadar verdikleri emekler için bu arkadaşlara sonsuz teşekkürler umarım istedikleri yerleri kazanıp geri gelirler =)
ama arada giricem foruma benden kurtulamazsınız 

çok hoşuma gidio ya imzan mükemmel birşey