Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu yıl LYS'ye girecek arkadaşlara başarılar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet bu yıl LYS sınavına girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Bunun ardından forumumuzda görevli olup bu yıl bu sınava girecek arkadaşların 1 yıllığına görevlerini alma kararı aldım. 1 yıl boyunca forum + lys'nin ne kadar zorlu bir maraton olduğunu çok iyi gördüm. Ben gerek ilk zamanda tek admin olduğum için biraz burayada abandım ama istediğim mekatroniği 5 puan ile kaçırıp aynı üniversitenin makine bölümüne girdim. Üzgün müyüm hayır burasıda iyi ama keşke mekatronik olsaydı demeden kendimi alamıyorum. Bu bir oyun vede bu sebeble forumumuzda gorevli olup bu yıl bu sınava girecek arkadaslar 1 yıllıgına aramızdan ayrılıyorlar

Adminimiz -->> Vidanjör

Yardımcı Adminimiz -->> Göktuğ Kara

Forum Moderatörlerimiz olan -->> Alican Balık SinanYksl

bu 4 arkadaşımız sınavdan döndükleri zaman arzu ederlerse rütbeleri geri verilecektir.

-- Malum 4 kişiyi 1 yıllığına aramızdan ayırmak zorundayız. Bu sebeble forumda bir mod alımı yapabiliriz.

Bu zamana kadar verdikleri emekler için bu arkadaşlara sonsuz teşekkürler umarım istedikleri yerleri kazanıp geri gelirler =)
Ara erdiğimi açıkladığım konuda zaten Mehmet abiyle konuşup bırakacağımı belirtmiştim en iyisi oldu benim için aklım forumda kalmaz Tongue ama arada giricem foruma benden kurtulamazsınız ARTİST
Zaten sizleri Elite yaptım =)
Buradan duyuruyorum yokluğumda kimse imzamı kullanmasın m045.gif
(08-28-2010 10:58 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Buradan duyuruyorum yokluğumda kimse imzamı kullanmasın m045.gif

Big Grin çok hoşuma gidio ya imzan mükemmel birşey Big Grin benimki kadar olmasada Tongue
(08-28-2010 10:59 PM)Diego Forlan Yazılan: [ -> ]
(08-28-2010 10:58 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Buradan duyuruyorum yokluğumda kimse imzamı kullanmasın m045.gif

Big Grin çok hoşuma gidio ya imzan mükemmel birşey Big Grin benimki kadar olmasada Tongue

Senin imzada benim çok hoşuma gidiyor Tongue güzel düşünülmüş benimki kadar olmasada ARTİST (gerçi bunu yapanların düşünecek kadar beyni varmıdır oda ayrı mesele ama Big GrinBig Grin)
Bu sene girdim rahatım istediğim bölümü de kazandım. Smile
(08-28-2010 11:01 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

Senin imzada benim çok hoşuma gidiyor Tongue güzel düşünülmüş benimki kadar olmasada ARTİST (gerçi bunu yapanların düşünecek kadar beyni varmıdır oda ayrı mesele ama Big GrinBig Grin)

benim ki russian job D: senin ki ?
(08-28-2010 11:05 PM)Diego Forlan Yazılan: [ -> ]
(08-28-2010 11:01 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]

benim ki russian job D: senin ki ?

Valahi apaçi oldukları kesinde nerenin mahsülü olduklarını bilmiyorum Big Grin
Doğru karar sınava girceklerin aklı forumda kalmaz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler