Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu yıl LYS'ye girecek arkadaşlara başarılar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Benim için gerçekten iyi oldu , hedefim için çok calısmam gerekiyor en azından aklım burada kalmiyacak Smile
bende giriyorum , girecek arkadaşlara başarılarrrr ARTİST
Başarılar hepinize DOST

Sherlock

Çok mantıklı ; ben de Allah'tan Topalla kavga etmişim diyorum geçen sene Smile
Başarılar beyler inşallah istediğiniz yeri kazanırsınız..
Sınavlarında başarılar diliyorum allah yardımcıları olsun
AMİN DOST
Bir nebze yardımımız olduysa helali hoş ola, dargınlıklar varsa arada kusurlarım affola. Kendinize dikkat edin, oyun uğruna birbirinizi yıpratmayın; kim bilir gerçekte nelerle karşılaştınız yada karşılaşacaksınız, oyun için sıkmayın canınızı..Eyvallah !beyfendi
Stres yapmayın arkadaşlar.Nekadar rahat olursanız okadar lehinize olur.
asker uğurluyoruz Big Grin
LYS'ye girecek değerli arkadaşlar

Sizi ve Ailenizi, geniş anlamda ise Memleketi ve tüm insanlığı etkileyecek önemli bir yol ayrımında olduğunuzu unutmamalısınız.Vereceğiniz kararla, hayatınızı şekillendirecek ve hayatları etkileyeceksiniz.

Sevdiğiniz ve isteyerek devam etmeyi arzuladığınız bir mesleği, hayal ettiğiniz bir üniversitede gerçekleştirmeniz, en büyük temennimdir.Şunu da unutmayın ki; sevmediğiniz ve arzu etmediğiniz bir mesleği seçmemek için bir şansa daha sahip olabilirsiniz.Bu şansı göz ardı etmemeli, hayalinizi süsleyen meslek için daha fazla ve etkili bir şekilde çaba sarf etmelisiniz.

Tıp eğitimini yarıda bırakıp sigorta sektöründe çalışan, Hukuk eğitimini yarıda bırakıp muhasebe işiyle uğraşan, Mühendislik eğitimini yarıda bırakıp medya sektörüne yönelen, ve buna benzer birçok tabloyu binlerce insanda gördüğümüz örnekler şunu da göstermektedir ki; İsteyerek ve severek tercih edilmeyen, başkalarının hayalini süsleyen ama kendi hayalinde yeri olmayan meslekleri tercih edenler, büyük bir huzursuzluk ve mutsuzluk ile karşılaşabilmektedir.

Hedefinize varabilmek için, içinize kapanmayın. Sosyal özelliklerinizi kaybetmeyin, İnsanlardan ve zevk aldığınız uğraşlarınızdan asla vazgeçmeyin.Sistematik bir düzen kurun ve bu düzen içerisinde herşeye yer ayırın.Unutmayın ki, başarıyı yakalamış insanlar, kurmuş oldukları düzen sayesinde herşeye olabildiğince esnek bir zaman ayırmış ve heyecanlarını izole etmemişlerdir.

Lütfen unutmayın; Hayalinizi gerçekleştirmek için zamana ihtiyacınız olacaktır.Bu zaman, kişilik ve karakterinize uygun mesleği seçebilmeniz için size yoldaş olacaktır.

Saygılarımla.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler