Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anqrytig3r (Mehmetii) Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

TaTy

(08-26-2010 05:40 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Gerçekten çok yazık olmuş.Bu arada Mehmet çok iyi iz sürmüşsün

Ben değil TrWarrior Alper ve Turgay iz sürdü.
(08-26-2010 05:38 PM)Black Yazılan: [ -> ]Buldum videosunu dikkat ederseniz ak47 ile headshot rekoru kırmış Smile 0 ıska ile Smile
http://www.dailymotion.com/video/xej1p7_...videogames

Bu videoda bir şey yok. Bu basit bir video. Ölüp ölüp cut yapa yapa bir video çekmiş. Asıl hack oldugunu kanıtladıgımız videoyu sildi mehmet.
Vay be.İyi takip etmişsiniz.
Gerçekten şok oldum...
Clan macında felan cok atar yapıyordu. Gayet artistleniyordu.Sonucu ortada daha kimlerde neler cıkacak merak ediyorum Smile
ben buna hack dediğim zaman wr nin en ıyı oyuncuların 1.imiş 2.side fredy505 falan saydı adım gıbı emındım hack oldugu
(08-26-2010 05:32 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(08-26-2010 05:15 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]Açıkcası bende savundum. Ama kanıtsız kimseye hack diyemezdik. Bunu bize oyunda bile farkettirmedi. Savunduğumada pişmanım. Tek ricam Mehmetin hackini bize yada özellikle KENAN GUNAY' a vurmamanız. Diğer bir warrock forumundan mehmetin hackini geçtik hacker biz olduk neredeyse buradada aşşağılanmak istemiyorum. Her clanda çürük elma vardır. Herkez de clanındaki adam hack denildiğinde kanıt olmadan suçlayamaz. Ortak birşeyler paylaşıyoruz kolay değil.

Adam 4 yıllık hacker. Ben aslında didiklemeyecektim bu konuyu ama sizin clanda oldugunu öğrenince kenanla konuştum sonra bu kadar ilerledi konu. Sizin clanda olmasa bu kadar didiklemezdim. Size zarar gelmesin diye üsteledik biz o kadar alperle.

Geldiği kadar geldi zaten aldırış etmiyorum bundan sonra. Sağlam adam bulmak gerçekten zor!.
Şok Oldum Demek Böyle Bir İnsanmış Üzüldüm Ama Yazık...
pro pro alayı pro zaten
Tek kelime ile
SKANDALSs.gifARTİSTbeyfendi
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler