Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anqrytig3r (Mehmetii) Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4

TaTy

Alıntı:TrWarrior

Dün kü konu bir şeye bağlanmamıştı ; Elimizde herhangi bir şey yoktu.

Burada her şeyi yazıyorum açık açık.

Mehmet'in yaptığını düşündüğümüz adama kilitlenme olayını hack forumlarında araştırdık ; O hackte bir hack forumu yazıyordu.

Sabah 06.30 civarı foruma giriş yaptım en alta indiğimde "Mehmetii" adlı bir üyeye rastladım ; profiline bakmayı denedim fakat girilmiyordu üye olmadan.

Ben de üye oldum forumda az buz forum değil 30 000 üyeye sahip ; ve e-mail aktivasyonu gerekiyor.

Forumun admini ile irtibata geçtim ; "Mehmetii" adlı üyenin IP'sini istedim başta vermedi fakat 2.mesajımda benim de bir WR forumunda admin olduğumdan bahsettim.

Ve kayıtlı olduğu Emaili ve IP'yi bana verdi.

Mehmet en son 3 4 gün önce o foruma girmiş WR bölümünde de 1 mesajı mevcut o da "Injector don't open" şeklinde ; isteyen google amcaya "injector warrock" yazabilir.

SS'leri sıralıyorum ; Bu konu hakkında daha da yorum yapmıyorum.

İlk ÖM ;

[Resim: 94212615.png]

İlk ÖM'ye gelen yanıt adminden ;

[Resim: 47095899.png]

2.ÖM ;

[Resim: 72320084.png]

Verdiği bilgiler ;

[Resim: 63536898.png]

IP'nin WTR de kontrolü ;

[Resim: 36088807.png]

E-Mail'in WTR ve WRFIRE da kontrolü ;

[Resim: 16809077.png]

Mesajı yazdığı konu ;

[Resim: 89016000.png]

Mehmet'in cevabı ;

[Resim: 51502280.png]

TaTy

Ben bunu banladım herkes bana sitem etti yok şöyle yok böyle hack değil tanıyoruz vs vs Soner Ağdaş'a bile uzun uzun belirttim. Justice clanı vs vs bana Adminliği bırak diyordu.Bildiğimiz bişey varki adamı banladım burdan.Ne oldu şimdi ? Savunanlar nerde
Bu kişi bide böyle bir konu açmıştı :

http://forum.warrocktr.com/Konu-Black-is...k-ediyorum
şok oldum
Şaşırmadım zaten okadar çok delil vardı ki.Dünde tartıştık 1 saat bunu madem hack yok neden çektiğin videoyu deşifre edince sitelerden kaldırdın vs. vs. vs.

TaTy

Bende kenanın açtığı video angry FFA konusunu arıyorum ancak silmişler.

Sherlock

Herkes ettiğini bulur ; Bunu der buna inanırım. beyfendi
ohaa cidden Ss.gif güzel ortaya çıkartmışsın
Açıkcası bende savundum. Ama kanıtsız kimseye hack diyemezdik. Bunu bize oyunda bile farkettirmedi. Savunduğumada pişmanım. Tek ricam Mehmetin hackini bize yada özellikle KENAN GUNAY' a vurmamanız. Diğer bir warrock forumundan mehmetin hackini geçtik hacker biz olduk neredeyse buradada aşşağılanmak istemiyorum. Her clanda çürük elma vardır. Herkez de clanındaki adam hack denildiğinde kanıt olmadan suçlayamaz. Ortak birşeyler paylaşıyoruz kolay değil.
Biz hep söylemiştiriz bu adam hack diye Smile dedimizde cıktı .Bize hack diyenlerin hepsi hack cıkıyor Smile
yazık ya yemın edıyorum..

videoda silinmiş
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler