Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendinize İyi Bakın...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
İyi çalış Smile

Bende 2-3 hafta sonra yok olucam iyi davranın bana Big Grin
(08-25-2010 08:11 PM)xwindSo0n Yazılan: [ -> ]Sinan çabuk git gel Big Grin Yakında ayrı evede çıkarsın Big Grin Hayırlısı totos.gif

Yok la ben kim ayrı eve çıkmak kim 10 günde çöplüğe döner ev Big Grin tavalar yatak altından filan çıkar Big GrinBig Grin
umarım iyi bir üniversiteye gidersin Smile
Derslerine sıkı çalış sinanım uğraşma bişeyle kendini ver görüşürüz zaten bi şekilde.
(08-25-2010 08:07 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]İstediğin yeri tutturursun inşallah beyfendi DOST Özletme kendini Smile

victory.gif
Başaılar dilerim sinan.
Sinan geri dönnnnn sinaaaaaan geri döööön özledim seni söz bir daha yapmıcam Sinaaaaaaaaaaaaaaaaaan
(08-25-2010 10:05 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Sinan geri dönnnnn sinaaaaaan geri döööön özledim seni söz bir daha yapmıcam Sinaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Noliyi la Big GrinBig Grin
Allah yardımcın olsun Sinan.İnşallah istediğin yere gelirsin...
Sistematik bir düzen kurduğunda, hayata dair herşeye yeterince vakit ayırabilirsin. Özellikle üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, kendilerini hayattan izole etmekte, başarıyı bu şekilde yakalayabileceklerine inanmaktadırlar. Ne yazık ki bu şekilde bir başarı yakalamak mümkün olmadığı gibi, bireylerin yaşam sevinçleride önemli ölçüde zedelenmektedir.

Sizi her zaman aramızda görmekten mutluluk duyacağımı belirtir, çalışmalarında başarılar dilerim.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler