Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendinize İyi Bakın...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Abilerim,kardeşlerim ; uzunca bir süre foruma ara vermek durumundayım... Malûm bu sene lise son sınıfdayım ve üniversite hazırlıkları için dersaneye kayıt oldum... Tempo o kadar yüksek olucakki nefes alcak vaktim bile olmayacak sanırım Smile sınavlar bitene kadar 2-3 haftada bir yarım saat anca girebilicem foruma... Moderatörlük görevimi Mehmet abiyle konuşup devir edebilirim sonuçta forumda benden daha çok online olan bir kişi ben yokken foruma moderatör olarak daha fazla katkıda bulunacaktır... Neyse 2-3 gün daha buralardayım soru ve probleminiz olursa öm atın gitmeden herkese bol bol yardımım dokunsun Wink Kendinize iyi bakın... Allaha emanet olun...
umarım istediğin yere yerleşirsin Wink
Allah yardımcın olsun DOST beyfendi
Kolay gelsin kardeş başarılar dilerim sana..

TaTy

İyi çalışmalar Sinan . Umarım üniversite sınavında başarılı olursun.
Sinan kardeşim sana başarılar dilerim.

Canı gönülden kucak dolusu sevgiler. Big Grin

Ege.
başarılar dilerim Smile
Sağolun teşekkür ederim Smile
Hayatında başarılar.İstediğin yere yerleş foruma öyle dön DOST
Sinan şimdiden sana büyük geçmiş olsun. Gerçekten de çok ağır , yorucu bazen de moral bozucu bir maraton olacak bu. Yaşamayan bilmez. Ama şunu unutma ki bu yolun sonunda çok rahat edeceksin. Sadece biraz gayret. (biliyorum yaşlı insanlar gibi öğüt vermişim gibi oldu) Ama asla moralini bozma ve inacını kaybetme. Bu 2li hep seni daha ileri götürecek.victory.gif
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler