Dün ben akşam Yusuf'un konusuna özürümü yaptım ve yattım arkadaşlar.Fakat akrabam olan bir kişi charımda akşam oyun oynamış.Ben oyunda küfür edilse yine küfür etmem.Fakat charımda bulunan şahıs rencide olmuş sanırım.Böyle bir durum yaşandığı için genc0sm4n ve WarrockTr ekibinden özür dilerim.Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum.Bu konuylada bazı dersler aldığımı düşünüyorum.
Ali'nin böyle birşey yapmayacağını biliyordum.
Önemli değil kardeşim, olur böyle şeyler. Bundan sonra daha dikkatli olursun. ^^
Buda sana bi'ders oldu dediğin gibi...
(01-27-2010 09:37 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Ali'nin böyle birşey yapmayacağını biliyordum.
Önemli değil kardeşim, olur böyle şeyler. Bundan sonra daha dikkatli olursun. ^^
Buda sana bi'ders oldu dediğin gibi...
Anlayışın için sağol volkan .
Aliyi reelden tanırım aynı görüştüğümüz zaman cafede beraber warrock oynarız
küfür edecek kişilikte bir insan değil asla böyle birşey yapmaz...
Ali küfür etmez kimseye arkadaşım...!
Şu hesaplarınızı başkalarına niye veriyorsunuz anlamam ya hack açsaydı?
(01-27-2010 12:01 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Şu hesaplarınızı başkalarına niye veriyorsunuz anlamam ya hack açsaydı?
Hack açmayacağını biliyorum. Akrabam fakat rencide olmuş.
Sana güveniyorum küfür edeceğinide sanmıyorum ama modluğun gitmesine üzüldüm

(01-27-2010 12:51 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Sana güveniyorum küfür edeceğinide sanmıyorum ama modluğun gitmesine üzüldüm 
Mod.luğunu geri alacaktır, büyük ihtimal.
(01-27-2010 12:02 PM)l3ommer Yazılan: [ -> ] (01-27-2010 12:01 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Şu hesaplarınızı başkalarına niye veriyorsunuz anlamam ya hack açsaydı?
Hack açmayacağını biliyorum. Akrabam fakat rencide olmuş.
akraban rencidemi olmuş ^^ arkadaşım Death match oda daveti yolladı bana girdim basladık showumu yaptım küfürü yedim olay bu ^^